Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Peiners rezultatīvs Ukrainā, Blūms iemet četrus tālmetienus

Rolands Eliņš

Peiners rezultatīvs Ukrainā, Blūms iemet četrus tālmetienus
Žanis Peiners
Foto: superleague.ua

Latviešu basketbolists Jānis Blūms ar 12 gūtiem punktiem sekmējis „Astana” kluba uzvaru pār BK „Kaspij” Kazakhstānas čempionāta spēlē. Savukārt Ukrainas Superlīgā ar 19 punktiem izcēlies Žanis Peiners.

„Astana” jau vakar bija sagrāvusi Aktau „Kaspy” ar 43 punktu pārsvaru, taču Jānis Blūms vakardienas spēlei nebija pieteikts. Šodien Latvijas izlases saspēles vadītājs bija sastāvā un nospēlēja nedaudz vairāk par 24 minūtēm, palīdzot komandai izcīnot sesto uzvaru turnīrā ar 83:65. „Astana” pagaidām ir uzvarējusi visās sešās savās nacionālā čempionāta spēlēs.

Blūms šajā mačā izdarīja septiņus metienus, visus no trīspunktmetienu līnijas, un trāpīja četrus, gūstot 12 punktus. Viņam arī divas personiskās piezīmes, trīs atlēkušās bumbas un tikpat kļūdu, taču Blūmam arī izdevās pārtvert divas pretinieku piespēles un izdarīt vienu rezultatīvu piespēli.

Spēli Ukrainas Superlīgā aizvadījis Agra Galvanovska un Artūra Štālberga trenētais MBC "Mykolaiv", kurš ar 71:86 piekāpās Doņeckas basketbolistiem. Zaudētāju rindās rezultatīvu spēli aizvadīja rēzeknietis Žanis Peiners, kura 19 punkti (2p. 4/6, 3p. 2/6, 1p. 5/7) bija labākais rādītājs komandā. Peiners laukumā atradās veselas 34 minūtes un atzīmējās arī četrām rezultatīvām piespēlēm un trim atlēkušajām bumbām, tiesa, tika pieļautas arī piecas kļūdas un nopelnītas trīs personiskās piezīmes.

Četrās šīs sezonas spēlēs Peiners vidēji guvis 17,3 punktus, kas ļauj ieņemt devīto vietu līgas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

Izmantotie resursi:
Национальная Федерация Баскетбола РК -...
Суперліга. Календар ігор. Основа.

  +1 [+] [-]

, 2013-11-07 19:25, pirms 11 gadiem
nu janka agrāk tīri labi arī caurgājienos gāja! tagad tikai troičus bliež...
ok nav jau tā, ka tas ir slikti, un kur nu ja iemet 7/4, bet tomēr
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-11-07 20:32, pirms 11 gadiem
Manuprāt,Blūms kaut kā šogad nokrities līmenī ,gandrīz neiet caurgājienos ,nespēlē tik agresīvi utt jeb viņa spēlēs līmeni ļoti krities ,cerams,ka uzlabosies,jo viņam pret tādām komandām vsmz jāatzīmējas ar 20pts

  +5 [+] [-]

, 2013-11-07 20:52, pirms 11 gadiem
Ko var ņaudēt par Blūmu, puika spēlē tā kā treneris liek!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-11-08 08:41, pirms 11 gadiem
Žani, turies! Gaidām vēl labākus rezultātus, malacis!

     [+] [-]

, 2013-11-08 10:08, pirms 11 gadiem
gico rakstīja: nu janka agrāk tīri labi arī caurgājienos gāja! tagad tikai troičus bliež...
ok nav jau tā, ka tas ir slikti, un kur nu ja iemet 7/4, bet tomēr
tas mani arī nepatīkami pārsteidza EČ, ka Blūms ir kļuvis par "puļītāju". Pie tam dažreiz met to savu trijnieku (garām) no nereālām situācijām un atbildīgos momentos.