Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Laksam un "Start" zaudējums un 1-2 ceturtdaļfināla sērijā

Rolands Eliņš

Laksam un "Start" zaudējums un 1-2 ceturtdaļfināla sērijā
Mārtiņš Laksa. Foto: Start Lublin

Polijas čempionāta ceturtdaļfinālā zaudējumu cieta Mārtiņa Laksas pārstāvētā komanda "Start", nonākot vienas spēles attālumā līdz zaudējumam sērijā.

Mārtiņš Laksa šovakar "Start" sastāvā nospēlēja 21:41 minūti, kurā iemeta trīs punktus (2p. 0/2, 3p. 1/2). Viņam arī četras atlēkušās bumbas, trīs piezīmes un +/- rādītājs plus viens.

Laksas komanda aizvadīja ceturtdaļfināla sērijas trešo maču pret augstāk izsēto "Stal Ostrow" komandu un, lai arī pēc pirmā puslaika bija vadībā ar 51:42, uzņemto rezultatīvo tempu nespēja noturēt un beigās zaudēja ar 83:87.

Sērijā līdz ar to rezultāts tagad ir 2-1 "Stal Ostrow" labā, un Laksas komandai nepieciešams uzvarēt divās spēlēs pēc kārtas, lai izvairītos no izstāšanās. Sērijas nākamais mačs paredzēts ceturtdien, bet piektā spēle, ja tāda būs nepieciešama, būs svētdien.

Kazahstānas čempionātā Ojāra Siliņa pārstāvētā "Astana" vienība ar 107:57 sagrāva "Tobol", gūstot 19. uzvaru 19 spēlēs. Siliņš šajā mačā pieteikumā nebija iekļauts.

Pārliecinoša uzvara arī Arņa Vecvagara vadītajai "Barsy", kas ar 83:60 pieveica "Caspiy" vienību. Vecvagara komanda Kazahstānas līgā ieņem otro vietu ar bilanci 21-6.