Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Medijs: Banki trenētā ''Pesaro'' varētu pastiprināt sastāvu ar Mejeri

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Medijs: Banki trenētā ''Pesaro'' varētu pastiprināt sastāvu ar Mejeri
Mareks Mejeris. Foto: FIBA

''Sportando'' šodien, atsaucoties uz ''Il Resto del Carlino'', ziņo, ka Lukas Banki trenētā Itālijas augstākās līgas komanda ''Pesaro'' vienojusies ar Mareku Mejeri par sadarbību, taču portālam ''Sportacentrs.com'' zināms, ka pagaidām tas neatbilst patiesībai. Nav gan izslēgts, ka Mejeris varētu karjeru turpināt Itālijā.

Latvijas izlases basketbolists Mareks Mejeris sarunā ar portālu ''Sportacentrs.com'' uzreiz pēc Latvijas izlases spēlēm 2023. gada Pasaules kausa kvalifikācijā apliecināja, ka esošās situācijas dēļ Ukrainā viņš neatgriezīsies Vienotās līgas klubā Permas ''Parma''. To Mejeris pārstāvēja kopš 2019./2020. gada sezonas un šajā gadā aizvadīja produktīvāko sezonu, Vienotajā līgā vidēji gūstot 13.8 punktus, izcīnot 4.9 atlēkušās bumbas un atdodot 1.7 rezultatīvās piespēles.

Medijs ''Sportando'' šodien, atsaucoties uz ''Il Resto del Carlino'', vēstīja, ka latvietis karjeru turpinās pie Latvijas izlases galvenā trenera Lukas Banki ''Pesaro'' komandā Itālijas augstākajā čempionātā, ar kuru panācis vienošanos. Portālam ''Sportacentrs.com'' zināms, ka pagaidām vienošanās starp pusēm noslēgta nav un šāda informācija uz doto brīdi nav patiesa.

Tas gan nenozīmē, ka Mejeris beigās tik tiešām nepievienosies Banki trenētajai ''Pesaro'', kurai finanšu ziņā lieti noderējusi Tailera Larsona pārdošana citai Itālijas augstākajai komandai ''Reggio Emilia'', kuru pārstāv Artūrs Strautiņš. Pagaidām oficiāli par Mejera pievienošanos Banki trenētā komanda nav pavēstījusi.

''Pesaro'' Itālijas čempionātā pašlaik ar septiņiem panākumiem 19 mačos ieņem 14. vietu 16 komandu konkurencē. Luka Banki par ''Pesaro'' galveno treneri tika iecelts pagājušā gada 20. oktobrī, kad komanda atradās noslēdzošajā vietā augstākajā divīzijā.

Izmantotie resursi:
https://sportando.basketball/en/vl-...

     [+] [-]

, 2022-03-03 18:09, pirms 2 gadiem
Marekam šī ir labākā sezona karjerā - savukārt Pesaro ir Lega A lejas gala klubs. Gribētos cerēt, ka sanāks kaut kas labāks.

     [+] [-]

, 2022-03-03 19:04, pirms 2 gadiem
AB rakstīja: Marekam šī ir labākā sezona karjerā - savukārt Pesaro ir Lega A lejas gala klubs. Gribētos cerēt, ka sanāks kaut kas labāks.
Sezona laba, bet - Mareks nav ugunsdzēsējs, kurš spēj ātri iekļauties svešā vidē. Pie Banki izlasē arī pierod samērā lēni, ar katru spēli savu lomu palielinot. Domāju, ka kopdarbības pieredze ar galveno treneri tikai paātrinātu viņa adaptāciju itāļu basketbolā.

     [+] [-]

, 2022-03-03 19:27, pirms 2 gadiem
IMHO ka reize lejasgala klubs būtu labs, lai tiktu pie prāvām minūtēm un statiem