Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Lasmanis pievienojas "Jūrmalas" sastāvam

Emils Ozerinskis

Lasmanis pievienojas "Jūrmalas" sastāvam
Kārlis Lasmanis
Foto: Ģirts Gertsons/F64

Pagājušās sezonas Latvijas trešā spēcīgākā basketbola komanda "Jūrmala" turpina komplektēt sastāvu, komandas rindām piesaistot vienu no Latvijas 3x3 basketbola izlases spēlētājiem Kārli Lasmani.

24 gadus vecais un divus metrus garais Kārlis Lasmanis vasaras sezonā spēlē 3x3 basketbolu, pārstāvot Latvijas izlasi, kurai šovasar Pasaules kausa izcīņā nācās izstāties ceturtdaļfināla fāzē. Savukārt septembrī Latvijas 3x3 izlasei būs jāaizstāv savs pērn izcīnītais Eiropas čempionu tituls. Kļuvis zināms, ka Lasmanis profesionālo karjeru klasiskajā basketbolā turpinās Latvijas - Igaunijas apvienotajā līgā, pievienojoties BK "Jūrmala" komandai.

Pērnajā sezonā Lasmanis bija viens no komandas vadošajiem spēlētājiem "Betsafe/Liepājas" rindās, kurai Latvijas čempionātā nācās ieņemt priekšpēdējo vietu un izslēgšanas spēles gāja secen. Liepājnieku rindās Latvijas Basketbola līgā Lasmanis aizvadīja 24 spēles, statistikā atzīmējoties ar 10,9 punktiem, 3,2 atlēkušajām bumbām un 2,5 rezultatīvām piespēlēm. Savukārt Baltijas līgas mačos Lasmanis aizvadīja astoņas spēles, sakrājot 9,3 punktus, 4,1 atlēkušo bumbu un 1,8 rezultatīvas piespēles.

"Ventspils Spars" sporta skolas audzēknis Kārlis Lasmanis jaunatnes karjeru pavadījis tieši desmitkārtējo čempionu sistēmā, taču līdz spēlēšanai lielajā komandā aizcīnīties nav izdevies. LBL līmenī basketbolists pārstāvējis Latvijas U18 izlasi, BK "Saldus" un pēdējos divus gadus pavadījis "Betsafe/Liepāja" rindās.

"Esmu priecīgs par pievienošanos BK "Jūrmala" - klubam ir izveidojies savs tēls un atpazīstamība. Spēlēt komandā, kura iepriekšējā sezonā izcīnīja sudrabu Baltijas basketbola līgā un bronzu Latvijas basketbola līgā - tas ir solis augšup karjerā. Būs iespēja kopā ar pieredzējušiem spēlētājiem iegūt nozīmīgu pieredzi personīgai izaugsmei. Mērķis sezonai ir uzvara katrā spēlē, un individuāli censties, palīdzēt komandai cik vien spēju," savā komentārā dalās Kārlis Lasmanis.

"Jūrmalu" jaunajā sezonā turpinās trenēt Mārtiņš Gulbis, kuram asistenta amatā pievienojies Kristaps Zeids. No pagājušās sezonas vienības rindās paliek komandas kapteinis Uģis Pinete, bet atgriešanos pilsētā uz viļņa piedzīvos Kristaps Mediss un Endrū Šmits.

     [+] [-]

, 2018-08-30 11:39, pirms 6 gadiem
Izskatās, ka nebūs tik jaudīgs sastāvs kā pagājušogad.

  +1 [+] [-]

, 2018-08-30 12:19, pirms 6 gadiem
Šitais ir pretiniekiem tāds pats "augonis mīkstā vietā" kā Mediss... Jūrmalai veidojas kaujinieciska brigāde.

     [+] [-]

, 2018-08-30 12:33, pirms 6 gadiem
Tak salieciet komatus Lasmaņa citātā! Šī ir žurnālistika vai kas?

  -1 [+] [-]

, 2018-08-30 12:46, pirms 6 gadiem
Šobrīd stabili 3 specīgākā komanda

  +1 [+] [-]

, 2018-08-30 13:10, pirms 6 gadiem
Katru dienu pa vienam uzvārdam! :-)
Kopumā izskatās, ka sastāvs varētu būt vēl jaudīgāks par pagājušo gadu.
Žēl, ka atteicās no Eirokausiem, būtu interesanti paskatīties uz ko šis sastāvs un treneri ir spējīgi starptautiski! Bet nu finanses...

     [+] [-]

, 2018-08-30 13:18, pirms 6 gadiem
Varbūt pie šiem vēl Gromovs vai Iļjins ies kas arī bez klubiem ir.

  +2 [+] [-]

, 2018-08-30 14:12, pirms 6 gadiem
Spriežot pēc pusdienu galda, klāt būs vēl Kārlis, Pļavnieks, Hlebovickis jr un Krestiņins. Arī Jeromanovs, ja vēl spēlēs.

  +1 [+] [-]

, 2018-08-30 18:55, pirms 6 gadiem
Moro, kas tas tev par pusdienu galdu? Rīko banketus? Vai vari sarīkot kāzu mielastu, ap 30 personām - zupu un vēl trīs maltītes, iekļaut veģetāro opciju no sojas pupiņām un visās receptēs iepīt tomātus? Par cik nāk galviņai?

Vai iepriekš jānosūta viesu saraksts ar visu vēl pagaidām brīvo aģentu statusā esošajiem spēlētājiem?