Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Lauvas" un "Valmiera" cīņā par mājas zāles priekšrocību

Andrejs Siliņš

"Lauvas" un "Valmiera" cīņā par mājas zāles priekšrocību
Uģis Viļums uzbrukumā
Foto: Mārtiņš Sīlis

Trešdien Latvijas Basketbola līgas (LBL) 1. divīzijas spēli savās mājās aizvadīs "Liepājas Lauvas" basketbolisti, kas Liepājas Olimpiskajā centrā uzņems vienus no saviem principiālākajiem pretiniekiem "Valmiera" komandu. Spēles sākums pulksten 19:30.

Abām komandām šī cīņa būs jau septītā šajā sezonā. Krietni vien labāk līdz šim ir veicies liepājniekiem, kuri uzvaras ir izcīnījuši četrās no tām, bet divās ir piedzīvoti zaudējumi, turklāt abi spēlējot savu skatītāju klātbūtnē.

Turnīra tabulā gan abas komandas atrodas blakus viena otrai (4. un 5. vieta). Bilance ir pilnīgi vienāda – deviņas uzvaras un 11 zaudējumi, taču vietu augstāk atrodas liepājnieki, kuri ir izcīnījuši vairāk uzvaras savstarpējās cīņās.

Spēle noteikti nebūs viegla, turklāt tai būs ļoti liela nozīme. Liepājnieku uzvaras gadījumā komanda jau pirms pēdējās spēles būtu nodrošinājusi sev 4. vietu turnīra tabulā, kas nozīmē, ka izslēgšanas spēlēs „Lauvām” būtu mājas spēļu priekšrocība.

Nosies vieta paliek nemainīga – Liepājas Olimpiskais centrs. Sākums pulksten 19:30.

Informāciju sagatavoja
Mārtiņš Kozlovskis
LOC sporta projektu vadītājs
Mārtiņš Sīlis
LOC Mārketinga vadītājs

  -1 [+] [-]

, 2010-03-30 21:10, pirms 14 gadiem
Rakstā gan derēja pierakstīt, ka minētā savsterpējā bilance veidojas ņemot vērā arī BBL divas spēles.Savādāk sanāk neliela putra.LBL bilance 3-1 par labu liepājniekiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja