Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Melderis: "Esam gatavi grūtos brīžos saņemties"

Andrejs Siliņš

Melderis: "Esam gatavi grūtos brīžos saņemties"
Gatis Melderis
Foto: Jānis Priedītis

"Bija nepatīkama sērija ar zaudējumiem, bet esam gatavi grūtos brīžos saņemties un cīnīties," pēc uzvaras pār "Liepājas Lauvām" Latvijas Basketbola līgas (LBL) regulārās sezonas noslēdzošajā mačā sacīja "Valmieras" galvenais treneris Gatis Melderis.

"Pozitīvi vērtēju spēli, jo šodien spēlētāji cīnījās par katru laukuma centimetru. Ar pozitīvām emocijām braucam uz Liepāju," pēc mača labā noskaņojumā bija valmieriešu galvenais treneris. ""Liepājas Lauvas" ir tā komanda, kuru mēs varam uzvarēt gan izbraukumā, gan mājās. Bija nepatīkama sērija ar zaudējumiem, bet esam gatavi grūtos brīžos saņemties un cīnīties. Ja visi spēlētāji cīnās un spēlē kā komanda, tad varam arī uzvarēt."

Jāpiebilst, ka ģimenes apstākļu dēļ šodienas spēlē nepiedalījās komandas kapteinis Sandis Amoliņš. LBL izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā BK "Valmiera" tiksies ar "Liepājas Lauvām". Pirmā spēle 6.aprīlī (otrdiena), plkst. 19.30, notiks Liepājā, bet otrā 9.aprīlī (piektdiena), plkst. 18.30, Vidzemes Olimpiskajā centrā. Pirmajā play-off kārtā komandām jāspēlē līdz divām uzvarām.

Informāciju sagatavoja
Kate Glika
BK "Valmiera" sabiedrisko attiecību speciāliste

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-04-03 19:53, pirms 14 gadiem
abi melnie arii nebija,domaaju amolina nespeeleshana neko daudz neitekmeeja.bedriitis vareeja izspausties!

     [+] [-]

, 2010-04-04 00:33, pirms 14 gadiem
vajprats rakstīja: abi melnie arii nebija,domaaju amolina nespeeleshana neko daudz neitekmeeja.bedriitis vareeja izspausties!
Abi melnie izklaidējās uz soliņa. No sākuma laikam gaidīja, kad Gača beidzot laidīs laukumā, bet, kad saparta, ka šodien nelaidīs, sāka apjūsmot spēli, dzina jokus, priecājās. Savukārt pārējā komanda pierādīja, ka arī bez meļņiem var spēlēt labi, varbūt pat labāk, nekā ar viņiem... Kauča vispār nodeva pa uguņiem tā, ka maz nelikās. Klāvs jau otro spēli pie normāla spēles laika tika un pierādīja, ka var būt noderīgs, Grauds arī ļoti pieklājīgi nospēlēja. Vispār bija interesanti skatīties, kā viss notiek arī bez melnīšiem.