Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Turības" un Valmieras sezonas piektais duelis arī Sportacentrs.com TV

Andrejs Siliņš

"Turības" un Valmieras sezonas piektais duelis arī Sportacentrs.com TV
Jēkabs Rozītis cīņā pret Robertu Medni
Foto: Jānis Priedītis

Šovakar pulksten 19:30 Daugavas Sporta namā Rīgā Biznesa augstskolas "Turība" vienība Latvijas Basketbola līgas (LBL) pirmās divīzijas spēlē uzņems "Valmieras" komandu. Šī būs abu vienību piektā tikšanās reize šajā sezonā.

"Turības" un Valmieras komandu ceļi šajā sezonā krustojušies ne reizi vien. Jau pirmssezonā abas komandas tikās pārbaudes macos, bet sezonas gaitā pa divām reizēm jau nācies spēlēt vienai pret otru gan LBL, gan Baltijas līgā. Nevienā no līdzšinējām cīņām "Turībai" nav izdevies uzvarēt, taču sniegums no spēles uz spēli jūtami uzlabojies.

Iepriekšējā tikšanās reizē Vidzemes Olimpiskajā cntrā, ko arī rādījām tiešraidē, pie "Turības" stūres debitējot Arnim Vecvagaram, studenti zaudēja vien ar desmit punktu starpību (61:71), pie tam noslēdzošajās desmit minūtēs rīdzinieki ļāva mājiniekiem iemest vien septiņus punktus. Nākamo maču Vecvagara vadībā komanda aizvadīja Zemgales Olimpiskajā centrā un nu jau, aizvadot teicamu otro puslaiku, sekoja panākums pār vietējo Jelgavas komandu – 63:61.

Šovakar Vecvagars pirmo reizi atrādīsies savas publikas priekšā. Spēli tiešraidē rādīs arī portāls Sportacentrs.com un Sportacentrs.com TV (Lattelecom Interaktīvās TV 411. kanāls).

Valmierieši trīs zaudējumu sēriju LBL turnīrā pārtrauca trešdien, kad mājās pieveica Jūrmalu, bet kopumā (ņemot vērā arī BBL) janvārī vidzemniekiem divas uzvaras un trīs zaudējumi. Šovakar pēdējais mačs šajā mēnesī un iespēja bil;anci padarīt neitrālu. Arvien labāk komandā iejūtas Ingus Bankevics, kas palielina Valmieras cerības to paveikt šovakar, taču savs plāns pretinieku līderu apturēšanai noteikti ir arī studentiem. Kāds tieši – to jāiet skatīties uz Daugavas Sporta namu vai arī jāvēro Sportacentrs.com tiešraidē!

     [+] [-]

, 2012-01-29 15:32, pirms 12 gadiem
Bez variantiem Valmiera pacels!
Nesaprotu šādu tiešraižu jēgu!
Labāk vakar VEF-Lauvas spēli varēja parādīt!

     [+] [-]

, 2012-01-29 15:55, pirms 12 gadiem
Laikam no Kandavas nespēja nodrošināt tiešraidi.

Kaut gan kādreiz par LNT translēja no Kandavas:

"BBL Homepage"
"BBL Homepage"

     [+] [-]

, 2012-01-29 17:02, pirms 12 gadiem
turība revanšēsies

     [+] [-]

, 2012-01-29 17:22, pirms 12 gadiem
erickiņš rakstīja: turība revanšēsies
Turiba 6 reizes jau ir zaudejusi Valmierai,ieskaitot parbaudes speles.
Neticu ,ka vinjiem shodien beigi veiksies un Valmierai totaali nekritiis.

     [+] [-]

, 2012-01-29 17:36, pirms 12 gadiem
Ceru uz Turības uzvaru!