Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Butauts: "Nerādījām to sniegumu, ko varam rādīt"

Andrejs Siliņš

Butauts: "Nerādījām to sniegumu, ko varam rādīt"
Ramūns Butauts darbībā
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

"Nerādījām to sniegumu, kādu varam rādīt, un tas ir liels Liepāja komandas nopelns - viņi mums neļāva spēlēt tā, kā gribējām," pēc smagas uzvaras pār "Liepājas Lauvām" Latvijas Basketbola līgas (LBL) pusfināla sērijas pirmajā spēlē pretinieku uzslavēja Rīgas VEF galvenais treneris Ramūns Butauts, bet rezultatīvākais spēlētājs Dairis Bertāns atzina, ka komanda spēlējusi pārāk mazrezultatīvi.

"Viegla spēle nemaz nevarēja būt, jo šis ir pusfināls, un ir normāli, ka uzvarētājs izšķiras pašā galotnē," drīz pēc mača secināja rīdzinieku galvenais treneris Ramūns Butauts. "Nerādījām to sniegumu, kādu varam rādīt, un tas ir liels Liepāja komandas nopelns - viņi mums neļāva spēlēt tā, kā gribējām. Nepietiekami izmantojām savus trumpjus. Uzvarējām tikai pateicoties stiprajam raksturam. Liepājā spēle noteikti būs tikpat grūta, jo savās mājās viņi spēlē īpaši veiksmīgi. Mums līdz nākamajai spēlei jāuzlabo sniegums visos aspektos."

"Domājām, ka būs vieglāk, nebijām gatavi tik sīvai spēlei," atklāja aizsargs Dairis Bertāns, kurš 33 minūtēs guva 20 punktus, kļūstot par mača rezultatīvāko spēlētāju, izprovocēja astoņus noteikumu pārkāpumus, izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, bet arī pieļāva piecas kļūdas. "Tā kā Trevons [Hjūzs] šodien nespēlēja, man bija jāspēlē vairāk, beigās jau bija sakrājies nogurums, bet kaut ko jau iemetu."

"Īsti neaizgāja spēle uzbrukumā. Ja aizsardzībā ielaidām 69 punktus, tas ir normāli, bet iemest pašiem 71 ir drusku par maz. Pēdējos mačos metām pat pa 90 punktiem. Metienu procents šodien nebija labākais, bet beigās, tieši svarīgākajā brīdī, Sandis [Valters] un Kristaps [Janičenoks] tomēr iemeta svarīgus trīspunktniekus," secināja Dairis. "Droši vien var teikt, ka ir ērtie pretinieku un ir neērtie - Liepāja ir mūsu neērtais pretinieks. Viņi ieguva iniciatīvu, un tad jau mums bija jāskrien pakaļ, bet beigās izcīnījām uzvaru, pateicoties raksturam."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-04-27 07:04, pirms 13 gadiem
Liepājā VEF-s uzvarēs pārliecinošāk.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja