Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Turības" rindās nigēriešu uzbrucēju šosezon neredzēsim

Andrejs Siliņš

"Turības" rindās nigēriešu uzbrucēju šosezon neredzēsim
"Turības" galvenais treneris Pēteris Višņēvics
Foto: Ivars Veiliņš, jelgavasvestnesis.lv

Nigēriešu uzbrucējs Daniels Airemirens, kurš trenējas kopā ar "Turības" komandu, šajā sezonā Latvijas Basketbola līgā (LBL) nespēlēs, portālam Sportacentrs.com pastāstīja komandas menedžeris Jānis Vecrinks.

"Vairāk izskatās, ka šosezon viņš mums nepalīdzēs," par 204 centimetrus garo un 95 kilogramus smago spēlētāju pastāstīja Vecrinks. "Šobrīd viņa dokumenti neatbilst prasībām un ar to nokārtošanu esam plānojuši nesteigties." Tomēr tas nenozīmē, ka 1990. gadā dzimušais basketbolists komandā nevarētu spēlēt nākamsezon. "Esam gatavi ar viņu strādāt ar nosacījumu, ka viņš mūsu rīcībā būs vismaz divas sezonas."

Lai arī spēlētājs nevarēs palīdzēt komandai oficiālajās spēlēs, nigērieti plānots pārbaudīt vairākos pārbaudes mačos. "Esam spēlējuši gan savā starpā, gan martā plānotas spēles ar tiem pašiem kazahiem, kuri pie mums bija jau sezonas sākumā," Vecrinks norādīja, ka tieši šajās spēlēs trenerim Pēterim Višņēvicam būs laba iespēja pārbaudīt ārzemnieku.

Airemirens 2009./2010. gada sezonu aizvadīja Vācijas kluba Oldenburgas "EWE Baskets" jauniešu sistēmas komandā, bet šo sezonu iesāka vienā no lietuviešu labākajiem klubiem "Šiauliai", kurā arī pārstāvēja tā jauniešu komandu.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2011-02-24 19:00, pirms 13 gadiem
Nigērietim lielisks kāpums pa karjeras kāpnēm

  +3 [+] [-]

, 2011-02-24 20:10, pirms 13 gadiem
draga1989 rakstīja: Lai tie LU panem vel paris nigeriesu Ja vinjiem ta ljoti vajadzigi Vai lai aizlienie no Fk Ventspils Pie tiem melno pa pilnam
Kāds te sakars ar LU? LU neviens melnais netrenējas, kur nu vēl spēlē!