Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Valmiera" aicina pievērsties basketbolam

"Valmiera" aicina pievērsties basketbolam
Foto: Raivo Sarelainens

Vakar, 21. oktobrī, svinīgi un ar dažādām sportiskajām aktivitātēm tika atklāta jaunā Valmieras pamatskolas sporta zāle. Atklāšanā piedalījās arī "BK Valmiera" basketbolisti, kuri guva lielu bērnu atsaucību! Tāpat Swedbank Latvijas Jaunatnes basketbola līgas (LJBL) rīkotās akcijas "Basketbols aicina" ietvaros "BK Valmiera" spēlētāji Jānis Graudiņš un Sandis Amoliņš vadīja sporta stundu ceturto klašu skolēniem.

"Nevarēju taču meitenēm likt atspiesties, Jānim ar puikām bija vieglāk," "BK Valmiera" kapteinis Sandis Amoliņš pēc 40 minūšu nodarbības izskatījās iesilis kā labā treniņā. Uzbrucējs Jānis Graudiņš viņam tomēr negribēja piekrist: "Ar puikām grūtāk noturēt uzmanību – tikko pagriez muguru, lai darbotos ar citu grupu, sākas runāšana." Abi gan bija vienisprātis, ka iejušanās sporta skolotāju lomā bijusi interesanta, turklāt tā nav bijusi pirmā un nebūs pēdējā šāda veida pieredze.

Akcijas "Basketbols aicina" mērķis ir pievērst groza bumbai aizvien vairāk bērnus un skolēnus. Tās norisē regulāri iesaistās lielo klubu spēlētāji, demonstrēdami basketbola meistarības noslēpumus un mudinādami bērnus gan pievērsties šim aizraujošajam sporta veidam, gan izmantot personības attīstības iespējas, ko tas paver.

Valmierā iespējas nodarboties ar basketbolu vēl vairāk paplašinājusi tikko uzceltā pilsētas pamatskolas kompleksa sporta zāle. Par to atklāšanas reize priecājās gan vairāki simti skolēnu, gan skolotāji, gan Valmieras mērs Inesis Boķis, gan Swedbank LJBL sūtņi – Svens un Grieta.

Turpmāk Valmieras pamatskolas audzēkņi sporta nodarbībās varēs izmantot Swedbank LJBL dāvātās 70 basketbola bumbas, bet īpašu prieku mazajiem sportotājiem sagādāja akcijas T-krekli un citi suvenīri.

***preses relīzē izmantota Latvijas Basketbola savienības sagatavotā informācija

  +2 [+] [-]

, 2010-10-22 14:15, pirms 14 gadiem
Pozitīvs pasākums Jacer,ka puiši saņemsies un rīt pacīnīsies par pirmo uzvaru

     [+] [-]

, 2010-10-22 14:25, pirms 14 gadiem
nu lai aug jaunie basketbolisti

  +2 [+] [-]

, 2010-10-22 14:38, pirms 14 gadiem
Lielajiem klubiem būtu jāapskauž Valmiera par labo mārketingu... Tas ir visaugstākajā līmenī. Daudz jaunu un radošu ideju!

  +1 [+] [-]

, 2010-10-22 14:46, pirms 14 gadiem
Un garo galu pastiprina Pāvels Veselovs, un tiem, kas nolika Valmieru par to solījumu neturēšanu un ārzemnieku piesaistīšanu jau pēc nepilna mēneša sanāk aplauziens...

  +3 [+] [-]

, 2010-10-22 15:08, pirms 14 gadiem
vieniigais kas man bļļ.. kaitina ir taa swedbank kas visur lien...

  +3 [+] [-]

, 2010-10-22 17:08, pirms 14 gadiem
Open rakstīja: vieniigais kas man bļļ.. kaitina ir taa swedbank kas visur lien...
Tiešām Zb !! Varētu nolikt kādus 5-10 milj. LV basketbola attīstībai un tad varētu varoņi zīmēties !!