Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Bagatskis: "Loids vēl nav aklimatizējies"

Bagatskis: "Loids vēl nav aklimatizējies"
Džerids Loids
Foto: skvalmiera.lv

Basketbola kluba "Valmiera" galvenais treneris Ainars Bagatskis novērtēja komandas jaunieguvuma Džerida Loida spēli pret Liepāju, kā arī atskatījies uz maču pret Šauļiem.

Ainars Bagatskis, komentējot Džerida Loida sniegumu, kurš guva 20 punktus nepilnās 20 minūtēs, paslavēja amerikāni, kā arī norādīja uz viņa kļūdām aizsardzībā: "Viņš noteikti šodien aizvadīja ļoti produktīvu spēli. Neskatoties uz to, ka viņš tikai nedēļu ir šeit un aklimatizācijas pēc viņam nav viegli. Kā viņš pats teica pāris dienas atpakaļ – pats nesaprotot, kas ar viņa ķermeni notiekot. Tajā pašā laikā viņš lieliski tika galā ar psiholoģisko spiedienu, pats galvenais, viņam nebija tehniskās kļūdas. Protams, bija trīs bērnišķīgas Loida kļūdas aizsardzībā, kad viņš absolūti nevajadzīgi devās palīgā segt citu spēlētāju, ļāva divreiz Pusaudzim un vienreiz Juhņēvičam iemest brīvus trīspunktu metienus. To basketbola ābece māca, ka no tām aizsardzības pozīcijām nedrīkst iet kādam palīgā, atstājot savu sedzamo brīvu!"

Bagatskis arī dalījās pārdomās par aizvadītās sestdienas BBL spēli Šauļos, kur "Valmiera" zaudēja ar 79:91. "Nebija jau tik bezcerīgi. Viņiem spēlētāji, kas līdz tam ļoti reti bija metuši trīspunktu metienus, piemēram, Staņevičus, sākumā trāpīja četrus no četriem. Visi, kuri spēlēja, un arī uz maiņu iznākuši, visi iemeta! Vienubrīd mēs tiešām nodrebējām. Bet pretinieks pirmajā puslaikā meta ar 80% precizitāti! Mēs savus brīvos netrāpījām. Otrajā puslaikā nomierinājāmies, ļoti labi nospēlējām aizsardzībā. Tiešām tā bija spēle no aizsardzības. Tad pievilkām pāris reizes līdz pat 8 punktiem, taču tālāk netikām... Kādus trīs uzbrukumus pēc kārtas nevis uzmetām pa grozu, bet izmetām bumbu autā vai arī gadījās kļūda..."

Nākamā spēle valmieriešiem ir izbraukumā pret "VEF Rīga". Bagatskis necer uz vieglu maču: "Būs līdzīga spēle. Visas spēles ir līdzīgas. Mums nav noslēpumu par VEFu, viņu spēlētājiem arī ne, galvenais, lai mēs laukumā realizētu tās ieceres, kādas būs paredzēts veikt tajā spēlē! Brauksim, spēlēsim... "

Izmantotie resursi:
skvalmiera.lv

     [+] [-]

, 2008-10-22 18:10, pirms 16 gadiem
gan jau būs labs, neizskatās tik bezcerīgs.

  +7 [+] [-]

, 2008-10-22 18:14, pirms 16 gadiem
Autor, nav tāds vārds "atklimatizējies". Ir "aklimatizejies".

  +4 [+] [-]

, 2008-10-22 19:03, pirms 16 gadiem
vefam nav variantu

  +3 [+] [-]

, 2008-10-22 20:09, pirms 16 gadiem
Diez kas notiks kad Loids aklimatizesies
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-10-23 04:55, pirms 16 gadiem
4uwis rakstīja: Abi melniishi Valmierai, izskataas ljoti labi..
vispār jau viņi ir trīs!