Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Ogres" rindas papildina aizvadītās sezonas labākais rezervists Lasenbergs

Emils Ozerinskis

"Ogres" rindas papildina aizvadītās sezonas labākais rezervists Lasenbergs
Edgars Lasenbergs
Foto: Māris Greidāns

Komplektējot sastāvu jaunajai sezonai Latvijas - Igaunijas apvienotajā līgā BK "Ogre" savu sastāvu papildinājusi ar rezultatīvo latviešu aizsargu Edgaru Lasenbergu.

Aizvadītajā sezonā Edgars Lasnebergs Latvijas Basketbola līgas vērtējumā tika atzīsts par sezonas labāko spēlētāju no rezervistu soliņa, saņemot atzinību "sezonas papildspēks". Latvijas un Igaunijas kopprojekta "Valka/Valga" sastāvā Latvijas čempionātā Lasenbergs laukumā devās 18 spēlēs, visus mačus uzsākot no rezervistu soliņa. Aizsargs šajās spēlēs sakrāja vidēji 12,7 punktus, izcīnīja 3,6 atlēkušās bumbas un atdeva 2,9 rezultatīvas piespēles. Savukārt paralēli notiekošajā Igaunijas čempionātā 23 gadus vecā basketbolista statistikas rādītāji bija vēl iespaidīgāki, 28 spēlēs tiekot pie 15,2 punktiem, 3,9 atlēkušajām bumbām un trīs rezultatīvām piespēlēm.

190 cm garais aizsargs Lasenbergs kļuvis par otro BK "Ogre" sastāva papildinājumu šajā starpsezonā. Iepriekš komandas rindās atgriezās spēka uzbrucējs Renārs Magone. Vairāk ziņu gan pagaidām ir par spēlētājiem, kuri Daugavas krasta komandu šosezon ir atstājuši. Mārcis Vītols devies leģionāra gaitās uz Ukrainu, Jānis Antrops pievienojies valsts čempionei "Ventspilij", savukārt šodien kļuva zināms par Gunta Sīpoliņa pārcelšanos uz pierobežu, pastiprinot "Valka/Valga" groza apakšu.

BK "Ogre" galvenā trenera Artūra Visocka-Rubeņa komentārs: “Šosezon mūsu sastāvs mainās nedaudz vairāk kā iepriekšējās sezonās. Tas notiek tāpēc, ka atsevišķi spēlētāji demonstrēja labu sniegumu un ir devušies tālāk un spēlēs augstākā līmenī, un tāpēc nācās meklēt aizvietotājus. Edgars Lasenbergs pagājušajā gadā Valka/Valga sastāvā parādīja, ka spēj būt agresīvs spēlētājs un arī komandas līderis. Ceram, ka ar Edgara piesaistīšanu mūsu komandas spēle daudzveidosies.”

Lasenbergam šī būs atgriešanās pie trenera Artūra Vistocka-Rubeņa, jo divus gadus aizsargs ar šo speciālistu sastrādājies "Latvijas Universitātē".

Sveicināts Ogrē @e.lasenbergs! Komandas sastāvam pievienojas aizsargs Edgars Lasenbergs. Aizvadītajā sezonā 23 gadus vecais aizsargs bija viens no BK Valka/Valga līderiem sezonā vidēji spēlē gūstot 12,7 punktus, izcīnot 3,6 atlēkušās bumbas un izdalot 2,9 rezultatīvas piespēles. Komandas galvenā trenera Artūra Visocka-Rubeņa komentārs: 💭 “Šosezon mūsu sastāvs mainās nedaudz vairāk kā iepriekšējās sezonās. Tas notiek tāpēc, ka atsevišķi spēlētāji demonstrēja labu sniegumu, ir devušies tālāk un spēlēs augstākā līmenī, un tāpēc nācās meklēt aizvietotājus. Edgars Lasenbergs pagājušajā gadā Valka/Valga sastāvā parādīja, ka spēj būt agresīvs spēlētājs un arī komandas līderis. Ceram, ka ar Edgara piesaistīšanu mūsu komandas spēle daudzveidosies.” . #mesesamogre #bkogre

A post shared by BK Ogre (@bkogre) on Aug 22, 2018 at 9:29am PDT