Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Lauvu" un "Valmieras" spēle pārcelta uz marta beigām

Jānis Pārums

"Lauvu" un "Valmieras" spēle pārcelta uz marta beigām
Uģis Viļums

Šodien tika pieņemts lēmums pārcelt šīs svētdienas, 21. februāra, Latvijas Basketbola līgas spēli starp "Liepājas Lauvas" un BK "Valmiera" komandām, jo dienu iepriekš notiek LBL Zvaigžņu spēle.

Abām komandām gaidāmā cīņa ir ļoti svarīga un tā kā LBL Zvaigžņu spēlē ir jāpiedalās abu komandu spēlētājiem, tika pieņemts lēmums šo spēli pārcelt uz 31. martu. Līdz ar to, ir skaidrs, ka tieši pēdējās divas cīņas noslēdzoties LBL regulārajam čempionātam būs starp šīm abām komandām.

Atgādinām, ka šodien tika publicēti visi balsojuma rezultāti LBL Zvaigžņu spēles dalībniekiem. Diemžēl nevienam no Liepājas kluba rindām neizdevās iekļūt Rietumu izlases pamatpieciniekā, taču dalībnieku vidū liepājnieki būs noteikti un to rītdien paziņos visu klubu treneri kopā ar Latvijas Basketbola līgas pārstāvjiem. Līdzjutēju balosjumā visvairāk balsu saņēms "Ventspils" spēlētājs Mareks Jurevičus. Zināms, ka tālmetienu konkursam no Liepājas komandas ir pieteikti divi snaiperi – Artis Ate un Uģis Viļums, bet "slam dunk" konkursā liepājniekus pārstāvēs Mareks Mejeris.

Šogad Latvijas Basketbola līgas Zvaigžņu spēle notiks Saldus sporta kompleksā. Jau pirms nedēļas bija zināms, ka visas biļetes uz šo pasākumu ir izpārdotas, taču spēli būs iespējams vērot arī LTV7 tiešraidē šo sestdien, jau no pulksten 13:50.

Informāciju sagatavoja:
Mārtiņš Kozlovskis, LOC sporta projektu vadītājs
Mārtiņš Sīlis, LOC Mārketinga vadītājs

  -1 [+] [-]

, 2010-02-17 15:08, pirms 14 gadiem
....un Tukišam tak pie Parciņa 6dien jāspēlē pilsētas čempī

  -1 [+] [-]

, 2010-02-17 15:52, pirms 14 gadiem
girto rakstīja: ....un Tukišam tak pie Parciņa 6dien jāspēlē pilsētas čempī
Kāds te sakars ar Tukišu? Tas jau nekas, ka Tukiš Valmierā vairs nespēlē.

     [+] [-]

, 2010-02-17 16:47, pirms 14 gadiem
Zvaigžu spēli varēja noteikt sezonas sākumā ,kopā ar kalendāra sastādīšanu,lai nekas nav jārausta...

  +1 [+] [-]

, 2010-02-17 23:10, pirms 14 gadiem
picamen2 rakstīja: Kāds te sakars ar Tukišu? Tas jau nekas, ka Tukiš Valmierā vairs nespēlē.
Edmunds Tukišs spēlē Liepājā. Par vecāko brāli gan nezinu.