Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Jēkabpils" zaudē ar -1, "Barons" ar -24, Liepāja piesaista leģionāru

Rolands Eliņš

"Jēkabpils" zaudē ar -1, "Barons" ar -24, Liepāja piesaista leģionāru
Andrejs Šeļakovs
Foto: BK Jēkabpils

Pārbaudes turnīrā Lietuvā, Raimonda Sargūna vārdā nosauktajā kausa izcīņā, pirmās spēles aizvadījušas „Jēkabpils” un „Barons/LDz” vienības, piekāpjoties attiecīgi „Sūduva-Mantinga” (91:92) un „Lietkabelis” (76:100).

„Jēkabpils” vienība vēl dažas minūtes pirms pārbaudes mača pret "Sūduva-Mantinga" pamatlaika beigām bija pat desmit punktu vadībā, taču Lietuvas Nacionālās jeb pēc spēka otrās līgas čempione paspēja izraut uzvaru 92:91. Iemesls tam nav tālu jāmeklē – veselus 39 punktus „Jēkabpils” grozā sabēra 23 gadus vecais lietuvietis Ēvalds Šauļis. Raksta publicēšanas brīdī „Jēkabpils” punktu guvēji nebija publiski zināmi.

„Sūduva-Mantinga” šī pārbaudes turnīrā finālā rīt spēkosies pret „Lietkabeli”, kas otrā pusfinālā ar 100:76 sakāva „Barons/LDz”. Abas Latvijas komandas savukārt spēkosies par trešo vietu.

„Lietkabelis” sastāvā ar 20 punktiem izcēlās Donats Tarolis, kamēr Kšištofs Lavrinovičs sameta 18 punktus 17 minūtēs. „Baronam” ar 18 punktiem rezultatīvākais bija Kristaps Mediss, 17 pievienoja Reinis Strupovičs, kamēr lietuviešu leģionāri Taurs Jogela un Deniss Krestiņins katrs sameta pa desmit punktiem, turklāt Krestiņins arī tika pie deviņām atlēkušajām bumbām.

Tikmēr par jauna lietuviešu leģionāra piesaisti paziņojusi „Liepāja/Triobet”, kas rīt aizvadīs pārbaudes maču pret „Ogre/Kumho Tyre”. Uz pārbaudes laiku Liepājas komandai pievienojies Roberts Grabausks, 26 gadus vecs centra spēlētājs. Viņš iepriekš pārstāvējis „Lietkabeli” un Tallinas „Kalev”, bet pagājušajā sezonā spēlēja Rumānijas līgā „Gaz Metan” rindās, vidēji spēlē savācot 9.6 punktus un 7.7 atlēkušās bumbas. Iepriekš Igaunijas līgā viņš 2014./15. gada sezonā izcēlās ar 14.5 punktiem vidēji mačā.

Izmantotie resursi:
https://www.basketnews.lt/rungtynes...
https://www.basketnews.lt/news-1013...
https://twitter.com/LiepajaTriobet/...

     [+] [-]

, 2016-09-16 22:03, pirms 8 gadiem
Kāds saprot, kāpēc pie raksta ir pielikta Igora Miglinieka bildīte?