Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Rībens: "Skots var spēlēt vairākās pozīcijās"

Jānis Celmiņš

Rībens: "Skots var spēlēt vairākās pozīcijās"
Akīms Skots
Foto: www.outsideonline.org

"Piesaistot šo spēlētāju, galvenokārt vēlamies atslogot Jāni Strēlnieku," pēc Akīma Skota pievienošanās BK "Ventspils" atzīst kluba ģenerālmenedžeris Mārtiņš Rībens.

Jau ziņojām, ka BK "Ventspils" šodien uz trīs nedēļu ilgu pārbaudes laiku pievienojies 26 gadus vecais saspēles vadītājs Akīms Skots. Basketbolists Latvijā ieradās šodien un kopā ar komandu jau aizvadīja pirmo treniņu.

"Ventspils" kluba ģenerālmenedžeris Mārtiņš Rībens atzina, ka Skots var spēlēt kā pirmā tā otrā numura pozīcijās. "Piesaistot šo spēlētāju, galvenokārt vēlamies atslogot Jāni Strēlnieku. Spēlētājs netika piesaistīts, lai ievērojami mainītu komandas spēles rokrakstu. Tas vai Skots spēli sāks komandas starta pieciniekā vai iesaistīsies spēlē no rezervistu soliņa ir treneru kompetencē. Spriežot pēc video ierakstiem un apraksta, viņš var spēlēt gan pirmā, gan otrā numura pozīcijā."

Skots "Ventspils" klubam pievienojies uz pārbaudes laiku, jo tie laiki, kad tiek pirkts kaķis maisā jau esot garām, atzīst Rībens. "Spēlētājs nav ar pārāk skaļu vārdu un arī viņa CV nav tik iespaidīgs. Tie laiki, kad varējām ņemt kaķi maisā ir garām. Ja viņš spēs iekļauties komandā, slēgsim līgumu līdz sezonas beigām."

  -1 [+] [-]

, 2009-11-14 19:16, pirms 14 gadiem
varēja jau labāk Bušiņu vai Vairogu ņemt...

  +2 [+] [-]

, 2009-11-14 19:34, pirms 14 gadiem
lil_thug rakstīja: varēja jau labāk Bušiņu vai Vairogu ņemt...
No Vairoga jēdzīgs saspēlnieks nesanāktu.. Bušiņš atkal nav pēdējā laikā pienācīgi uzspēlējis lai redzētu vai viņš vēl ir tāds kādu atminamies..
Ja Amerikānis būs kā otrais saspēlnieks tad ļoti super..