Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Dīns vēl domā, Ziediņš jau atrādās

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Dīns vēl domā, Ziediņš jau atrādās
Villijs Dīns
Foto: bkventspils.lv

BK "Ventspils" varētu papildināt spēka uzbrucējs Māris Ziediņš, bet amerikāņu aizsargam Villijam Dīnam, kuram bija iespēja pagarināt līgumu vēl uz vienu sezonu, ar savu nākotni jātiek skaidrībā līdz nākamās nedēļas beigām.

Māris Ziediņš Ventspils pilsētas komandai pievienojās jau Latvijas olimpiādes kvalifikācijas turnīrā, bet šajos mačos basketbolista sniegums ventspilniekus pilnībā apmierinājis. Protams, vēl arī jāvienojas par abpusēji izdevīgiem sadarbības nosacījumiem, tomēr nav izslēgt, ka viens no pagājušās sezonas "Jūrmala/Fēnikss" komandas līderiem tiešām noenkurojas Ventspilī.

Par savu nākotni vēl nav ticis skaidrībā pieredzējušais amerikāņu aizsargs Villijs Dīns, kuram sākotnēji lēmuma pieņemšanai tika atvēlēts viss jūnijs. Tagad šis termiņš pagarināts līdz 15. jūlijam, kad Dīnam gan būs jāpasaka savs pēdējais vārds. Dīns "Ventspils" rindās piedalījās 19 mačos, vidēji spēlē atzīmējoties ar 15,4 punktiem, 4,9 piespēlēm un 1,9 pārķertajām bumbām, kamēr Ziediņš Jūrmalā nospēlēja visu sezonu, vidēji spēlē gūdams 11,1 punktu, izcīnot 4,9 atlēkušās bumbas un atdodot 1,9 rezultatīvās piespēles.

Ventiņi meklē arī citu papildinājumu, tāpēc komandas treneri dosies uz NBA vasaras līgas mačiem Lasvegasā, kur pulcējas lielākais skaits komandu un tātad arī iespējams aplūkot vairāk spēlētāju. Starp citu, Lasvegasā Spurs sastāvā spēlē centrs Iļja Gromovs, kurš vēl pērn bija tieši ventspilnieku īpašums. Tāpat papildinājums tiks skatīts Eiropas čempionātā U20 vecuma grupā, kas jūlija otrajā pusē risināsies Helsinkos.

«Centīsimies nokomplektēt pēc iespējas spēcīgāku sastāvu, jo labi saprotam, kādas spēles mūs sagaida nākamajā sezonā. Diemžēl lielu iespēju papildināt sastāvu ar vietējiem basketbolistiem nav, tāpēc noteikti meklēsim palīgus ārzemēs, kā to esam darījuši arī līdz šim,» skaidro BK "Ventspils" valdes priekšsēdētājs Ralfs Pleinics.

Protams, ventspilnieki joprojām rēķinās arī ar Kristapu Janičenoku, kurš turpina atgūties pēc Ahilleja cīpslas plīsuma. Šobrīd atlabšanas process pat nedaudz apsteidzot prognozes, taču tas nenozīmē, ka sportists būs gatavs spēlēt jau sezonas sākumā. Ārsti spriež, ka, ja viss ritēs tikpat labi, oktobrī Janičenkos varēs atsākt trenēties, bet novembrī – arī pa īstam atgriezties laukumā.

Izmantotie resursi
Ventas Balss

  +3 [+] [-]

, 2016-07-08 13:17, pirms 8 gadiem
OK, Ziediņš ir labs, bet Latvijas olimpiāde nav tas līmenis pēc kā spriest.

  +1 [+] [-]

, 2016-07-08 13:24, pirms 8 gadiem
Tātad klubam šobrīd ir līgumi ar 7 spēlētājiem: Janičenoku, Gulbi, Ati, Lomažu, Gražuli, Leimani un Aig.Šķēli.

  +3 [+] [-]

, 2016-07-08 13:26, pirms 8 gadiem
Nu vellos..zinot cik nopietns turnirs sogad bus CL,un kadi klubi tur startees(vismaz 20 skali vardi eriopas basketaa)ir vismaz japacensas sastava dabut kadu no izlases brivajiem agentiem -Jako,J.Berzins,Silins arii Vecvagars...Ar sitiem Latviesiem-Leimanis,Ziedins,Ate,Lomazs utt bus stipri japapulas lai kautvienu uzvaru izcinitu...vai ari jacer uz mizligu veiksmi izlozee,jo tam limenim paistam atbilst tik Janicenoks,daleji ar Gulbis un Grazulis...Turklat kamer Janicenkos vel ieskriesies no traumas bus nepieciesams laiks..

  +2 [+] [-]

, 2016-07-08 13:27, pirms 8 gadiem
Aizmirsu vel ari Aigaru Skeli,bet ari vins lidz sim spelejis tikai LBL un BBL limeni,ka ari izlase ,bet ne pret top komandaam

  +2 [+] [-]

, 2016-07-08 13:36, pirms 8 gadiem
Vajag kādu Rowlenda tipa leģi, tā teikt vilcēju.
p.s. skatos petjkins izklīdis pa krūmiem pēc brīdinājuma

  +1 [+] [-]

, 2016-07-08 13:41, pirms 8 gadiem
valjero rakstīja: Vajag kādu Rowlenda tipa leģi, tā teikt vilcēju.
p.s. skatos petjkins izklīdis pa krūmiem pēc brīdinājuma
TAada kalibra kaa Rowlandu legionars maksA vismaz 20-30k menesi..nedomaju,ka Ventspils var atlauties ,(turklat ja paliek Diins ,tad tas jau panems solidu tiesu no Ventspils budzeta)nemt jau gatavus,augsta limena legionarus...tapec jau ari brauks uz NBA vasaras ligu,meginas taa teikt trapit uz dzekiem,kuriem nakama bus pirma pieredze Eiropas basketa..uN tur jau ir 50/50...tapec vajag meginat piesaistiit kadu no izlases brivajiem jaunajiem LV dzekiem,nedomaju,ka viniem ir baigais algas cipars,turklat CL ir labs arguments...

  +2 [+] [-]

, 2016-07-08 13:44, pirms 8 gadiem
diplomaats rakstīja: Nu vellos..zinot cik nopietns turnirs sogad bus CL,un kadi klubi tur startees(vismaz 20 skali vardi eriopas basketaa)ir vismaz japacensas sastava dabut kadu no izlases brivajiem agentiem -Jako,J.Berzins,Silins arii Vecvagars...Ar sitiem Latviesiem-Leimanis,Ziedins,Ate,Lomazs utt bus stipri japapulas lai kautvienu uzvaru izcinitu...vai ari jacer uz mizligu veiksmi izlozee,jo tam limenim paistam atbilst tik Janicenoks,daleji ar Gulbis un Grazulis...Turklat kamer Janicenkos vel ieskriesies no traumas bus nepieciesams laiks..
Siliņam tas būtu milzīgs solis atpakaļ,bet Bērziņam jābrauc uz ārzemēm,lai turpinātu progrosēt...

  +3 [+] [-]

, 2016-07-08 13:44, pirms 8 gadiem
diplomaats rakstīja: TAada kalibra kaa Rowlandu legionars maksA vismaz 20-30k menesi..nedomaju,ka Ventspils var atlauties ,(turklat ja paliek Diins ,tad tas jau panems solidu tiesu no Ventspils budzeta)nemt jau gatavus,augsta limena legionarus...tapec jau ari brauks uz NBA vasaras ligu,meginas taa teikt trapit uz dzekiem,kuriem nakama bus pirma pieredze Eiropas basketa..uN tur jau ir 50/50...tapec vajag meginat piesaistiit kadu no izlases brivajiem jaunajiem LV dzekiem,nedomaju,ka viniem ir baigais algas cipars,turklat CL ir labs arguments...
Neaizmirstam, ka Armands Šķēle ir bez līguma, viņš tomēr varētu pastiprināt V-pils spēli un izvilkt uzvaras uz sevi ar saviem neordinārajiem caurgājieniem.

  +2 [+] [-]

, 2016-07-08 13:47, pirms 8 gadiem
valjero rakstīja: Neaizmirstam, ka Armands Šķēle ir bez līguma, viņš tomēr varētu pastiprināt V-pils spēli un izvilkt uzvaras uz sevi ar saviem neordinārajiem caurgājieniem.
Vot arii laba opcija,un vel ir ari nepieciesamo pieredzi iekraaajis saada limena turniros

     [+] [-]

, 2016-07-08 13:51, pirms 8 gadiem
diplomaats rakstīja: tapec vajag meginat piesaistiit kadu no izlases brivajiem jaunajiem LV dzekiem,nedomaju,ka viniem ir baigais algas cipars,turklat CL ir labs arguments...
Cik tad tu domā Latvijas izlases spēlētājam ir normāls cipars? Siliņš prasīja 20 TEUR mēnesī. Nedomāju, ka citi izlases spēlētāji prasa diži mazāk.
Un Roulenda cena bija 40 TEUR, ko pusi maksāja VEF.

  +1 [+] [-]

, 2016-07-08 16:11, pirms 8 gadiem
lai ņem Gromovu, iegūs vairāk kā vasaras līgā

  -1 [+] [-]

, 2016-07-08 18:38, pirms 8 gadiem
Kada vella pec Silinam no realas Eiropas butu jamaisas pa kaut kadu pilsetu, kurai varbut bus paritdiena. Pec ritdienas.