Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Liepāja" uz pārbaudes laiku piesaista amerikāni Teiloru

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Liepāja" uz pārbaudes laiku piesaista amerikāni Teiloru
Ksavjers Teilors
Foto: zimbio.com

Latvijas basketbola klubs "Liepāja", kuru trenēs Artūrs Štālbergs, panācis vienošanos ar 23 gadus veco amerikāni Ksavjeru Teiloru, kurš papildinās garo galu. Līgums noslēgts uz trīs nedēļu ilgu pārbaudes laiku. Lēmums pieņemts, jo nopietnā savainojumā iedzīvojies Desmonds Ringers.

"Desmonda Ringera trauma piespieda mūs veikt korekcijas sastāvā un pastiprināt garo galu. Ksavjers ir enerģisks spēlētājs, aktīvs groza tuvumā – gan uzbrukumā, gan aizsardzībā. Ceram, ka rītdien viņš jau mums palīdzēs, lai pēc iespējas ātrāk veidotos sapratne ar komandas biedriem." Līdz ar to ļoti reāls ir scenārijs, ka jaunpienācējs debitēs jau Liepājā notiekošā pārbaudes turnīra ietvaros. Tikmēr Ringera savainojums ir ļoti nopietns, un tieši tāpēc meklēts aizvietotājs.

Amerikānis pagājušajā sezonā pārstāvēja "Purdue" komandu, kas spēlē NCAA. Viņš laukumā devās 33 mačos, kuru laikā guva 7,9 punktus, izcīnīja 4,3 atlēkušās bumbas un pievienoja 0,9 rezultatīvas piespēles.

Vakar "Liepāja" mājās notiekošajā pārbaudes turnīrā ar 78:97 piekāpās Rīgas VEF. Liepājniekiem rezultatīvākais ar 23 punktiem bija Džastins Džonsons. Šodien laukuma saimnieki nespēlēs, un maču aizvadīs tikai viena no Latvijas komandām – VEF.

Izmantotie resursi:
https://www.instagram.com/p/BnbA0_H...

     [+] [-]

, 2018-09-07 16:45, pirms 6 gadiem
Nju jā savādāk ar Rihardu Bērziņu un Hudinu zem groza bija nesspēks pret Zeku un Čavaru.