Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Teteris: "Traucēja pašpārliecinātība"

Jānis Celmiņš

Teteris: "Traucēja pašpārliecinātība"
"Jēkabpils" galvenais treneris Edgars Teteris
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Vakardienas vienīgajā Aldaris Latvijas Basketbola līgas (LBL) spēlē BK „Jēkabpils” visu maču atradās iedzinēju lomā, taču pēdējā tā minūtē prata izvirzīties vadībā un apspēlēt „Jūrmalas / Fēnikss” basketbolistus. Pēc mača neapmierināts ar savas komandas basketbolistu noskaņošanos spēlei bija jēkabpiliešu boss - galvenais treneris Edgars Teteris.

Neskatoties uz uzvaru, BK "Jēkabpils" galvenais treneris Edgars Teteris nav apmierināts ar spēles gaitu. "Esmu apmierināts ar komandas cīņas sparu, ar komandas raksturu un spēju saņemties, tomēr neesmu apmierināts ar to, kā komanda noskaņojās šai spēlei, visticamāk traucēja komandas pašpārliecinātība pēc uzvaras pār Valmieru. Mēs vairs nevaram atļauties zaudēt koncentrāciju kādā no nākamajām spēlēm. Tagad, kad tik tuvu ir sezonas beigas, spēlēm jābūt uz dzīvību vai nāvi," pēc mača pauda Teteris.

"Spēlētājiem dažreiz šķiet, ka uzvara atnāks pati. Tomēr jāatceras, ka vispirms ir jāspēlē kā komandai. Pretinieki pierādīja, ka ar cīņas sparu var aiziet teju līdz spēles beigām saglabājot vadību. Diemžēl mums neizdevās neitralizēt Jūrmalas līderi Ati Ozolu, kuram šajā spēlē bija ļoti augsta metienu precizitāte. Jāatzīmē, ka mēs uzvarējām cīņā par bumbu, tajā pašā laikā mums neizdevās realizēt vieglus metienus groza tuvumā," par aizritējušo spēli stāstīja BK "Jēkabpils" otrais treneris Andris Čerjaks.

Līdz nākamajam mačam LBL turnīrā nu „Jēkabpils” komandai ir ilgāks brīdis (14. martā Rīgā jāspēlē pret „Barons Kvartālu”), tāpēc jau svētdien komanda aizvadīs pārbaudes maču, savā laukumā tiekoties ar Kazahstānas „Kaspiy” vienību.

Informāciju sagatavoja:
Elīna Elste

  -1 [+] [-]

, 2013-03-07 11:27, pirms 12 gadiem
Pats gan mazliet varētu savaldīties, savādāk viņa motivācijas pārbagātība pārāk bieži noved pie tehniskajām piezīmēm.

     [+] [-]

, 2013-03-07 11:31, pirms 12 gadiem
Koncentrācija un koncentrēšanas NAV viens un tas pats!!