Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Edgars Bērziņš

Valeiko: ''Iegāza individuālas darbības''

Valeiko: ''Iegāza individuālas darbības''
Edmunds Valeiko
Foto: buks.lv

Gulbenes ''Bumerangs/ASK'' galvenais treneris Edmunds Valeiko pēc piedzīvotā zaudējuma pret ''Valmieru'' (73:86) sarunā ar eSports.lv atzina, ka komandu izšķirīgajos brīžos pievīlušas neveiksmīgās individuālās darbības.

''Ceturtajā ceturtdaļā, kad puiši sajuta, ka ir iespējams uzvarēt, viņi sāka darboties pārāk individuāli - tas šodien liedza izcīnīt uzvaru. Pašlaik esmu apmierināts, kā norit darbs treniņos, bet vienmēr gribas, lai rezultāti būtu pēc iespējas labāki. Visam vajadzīgs savs laiks, un arī reāli jāsaprot mūsu un pretinieka iespējas un sastāvu atšķirības. Mēs spēlējam tikai ar latviešiem, un tas ir mūsu pluss!'' pēc spēles sacīja gulbeniešu galvenais treneris Edmunds Valeiko.

''Tā kā savainojumu nesen guva Bruno Kļaviņš, mums nācās eksperimentēt ar sastāvu, līdz ar to viss iecerētais neizdevās. Kļaviņa nespēlēšana mums ir liels zaudējums, jo paši zinat, cik nu mums ir to spēlētāju!'' uz robiem sastāvā norādīja Valeiko.

Jautāts par atsevišķu spēlētāju sniegumu, treneris sacīja: ''Nevēlos kādu slavēt vai pelt. Mēs visus panākumus izcīnam kopā, tāpat visi pārciešam zaudējumus. Esam vienota komanda, taču šodien diemžēl sanāca zaudēt.''


, 2008-03-07 22:45, pirms 16 gadiem
Valeiko varbuut nakotnee bus labs treneris
Uz to ari ceram, jo visu muuzhu jau serbs cerams nestraadaas pie mums...
, 2008-03-07 22:51, pirms 16 gadiem
Esmu dzirdeejis ljooti labas atsaukmes par E. Valeiko kungu un vinja treninjprocesu. cik esmu dzirdeejis, chalji tieshaam ar prieku naak uz treninjiem. Noveelu saglabaat vietu LBL 1. divizijaaa! un ticu, ka Edmundam tas ir par speekam!
, 2008-03-07 23:12, pirms 16 gadiem
KaraLis, es arii taa domaju !! plusiņš tev
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-03-08 08:23, pirms 16 gadiem
speletaji ar prieku nak uz treniniem tapec ka valeiko pats tikai tiko karis botas vadzi un loti labi saprot speletajus un ir loti cienijam basketbolists latvija, un ganjau pats trenina vel parada ka nekadas zvaigznes nav un apspele vinus uz vienas kajas
, 2008-03-08 09:35, pirms 16 gadiem
viss iet uz labo pusi
, 2008-03-08 11:01, pirms 16 gadiem
Valeiko jau tagad rāda, ka viņš IR labs treneris. Iespējams, ja viņš trenētu Bumerangu no sezonas sākuma, tad komanda ne tikai nebūtu pēdējā Izaicinājuma kausā, bet varbūt cīnītos par TOP4...
, 2008-03-08 12:23, pirms 16 gadiem
ļoti šaubos gan par to top4, taču viens gan ir skaidrāks par skaidru - valeiko šo to no basketbola sajēdz. cerams, ka vienā brīdī kaut kur tā arī nenozudīs, bet turpinās attīstīties un pilnveidoties, un tad jau dienās būs ļoti labs treneris.
, 2008-03-08 13:40, pirms 16 gadiem
plusi ir tad ja komanda uzvar ,kaut vai ar savējiem vai ar ruberoidiem....
, 2008-03-08 14:26, pirms 16 gadiem
ko? Iegāza vienīgi tas, ka Bumeranfs ir daudz vajāki par Valmieru.
Mārtiņš Gulbis un Gatis Jahovičs. Foto: VEF Rīga
42

Oficiāli: par VEF galveno treneri kļūst Mārtiņš Gulbis

Šodien Latvijas spēcīgākais basketbola klubs "VEF Rīga" galvenā trenera amatā apstiprinājis Mārtiņu Gulbi. Līgums noslēgts uz vienu sezonu ar iespēju sadarbību pagarināt uz vēl diviem gadiem.
Jānis Gailītis. Foto: VEF Rīga
16

VEF pēc abpusējas vienošanās atvadās no galvenā trenera Gailīša

Latvijas Basketbola līgas čempione "VEF Rīga" šodien paziņojusi, ka pēc abpusējas vienošanās netiks turpināta sadarbība ar galveno treneri Jāni Gailīti, kurš komandu aizvedis līdz septiņiem Latvijas zeltiem.
''Prometey'' komanda pēc titula iegūšanas. Foto: Paf League
14

Oficiāli: ''Prometey'' noslēdz Eiropas projektu un izstājas no LAT-EST līgas

Ukrainas basketbola komanda ''Prometey'' oficiāli paziņojusi, ka neturpinās projektu Eiropā, kura laikā divas sezonas tā bāzējās Latvijas galvaspilsētā Rīgā un kļuva par divkārtējo Latvijas - Igaunijas līgas čempioni.