Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Endzels: "Neteikšu, ka uzvara nāca viegli"

Andrejs Siliņš

Endzels: "Neteikšu, ka uzvara nāca viegli"
Guntis Endzels
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Pēc grūtās sērijas pusfinālā mums vajadzēja dabūt atpakaļ spēles ritmu un pārliecību, un spēli uztaustījām tikai otrajā puslaikā," pēc uzvaras pār "Valmieru" Latvijas Basketbola līgas (LBL) bronzas sērijas pirmajā mačā sacīja "Ventspils" galvenais treneris Guntis Endzels.

Gatis Melderis, "Valmieras" galvenais treneris:
"Gala rezultāts īpaši daudz komentārus neprasa, kaut gan sākām diezgan līdzīgi un pirmajām 20 minūtēm spēka pietika. Trešās ceturtdaļas sākumā pieļāvām trīs četras kļūdas pēc kārtas, un "Ventspils" sajuta, ka ar agresivitāti var mūs ietekmēt. To viņi labi izmantoja, un drīz vien jau aizgāja vadībā ar 20 un vairāk punktiem. Pēc zaudējuma pusfinālā "Ventspils" varbūt nejutās visai labi, taču šodien spēlēja brīvi un, ja komanda met ar tādu precizitāti, tad cīnīties pretī ir ļoti grūti. Lai kā ir gājis visas sezonas garumā, mēs vienmēr cīnāmies."

Guntis Endzels, "Ventspils" galvenais treneris:
"Apsveicu savu komandu ar uzvaru. Rezultāts liecina par lielu pārsvaru, bet neteikšu, ka šī uzvara nāca viegli. Pēc grūtās sērijas pusfinālā mums vajadzēja dabūt atpakaļ spēles ritmu un pārliecību, un spēli uztaustījām tikai otrajā puslaikā. Pirmā spēles puse aizritēja ar ļoti labu sniegumu uzbrukumā abām komandām. Otrajā spēles daļā sakoncentrējāmies aizsardzībā un izcīnījām pārliecinošu uzvaru. Bet play-offnav starpības, ar cik punktiem zaudē vienā spēlē. Valmierā noteikti būs pavisam cita spēle. "

     [+] [-]

, 2010-05-07 01:06, pirms 14 gadiem
Neredzu Zaķa komentāru...