Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Kairis: "Spējām apturēt pretinieku līderus"

Jānis Celmiņš

Kairis: "Spējām apturēt pretinieku līderus"
Donalds Kairis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pēc šodien Arēnā Rīga notikušās Latvijas Basketbola līgas (LBL) trešās pusfināla sērijas spēles starp "ASK Rīga" un "Barons / LMT" komandām iespaidos dalījās abu vienību galvenie treneri Mārtiņš Zībārts un Donalds Kairis.

„ASK Rīga” komandas galvenais treneris Donalds Kairis: "Pēc diviem zaudējumiem labi nospēlējām aizsardzībā. "Barona" līderi vienalga guva daudz punktu, taču ne tik daudz kā pirmajās divās spēlēs. Čaļi šovakar parādīja pašaizliedzību un uzvarējām pelnīti. Tāpat uzvarējām cīņā pie groziem, kas arī ir uzvaras galvenais iemesls. Pēdējās divās spēlēs uzvarējām cīņu zem groziem, iepriekšējo maču tomēr zaudējām, šovakar izdevās uzvarēt."

„Barons / LMT” komandas galvenais treneris Mārtiņš Zībarts: "Izslēgšanas spēlēs rezultātu nosaka vēlme cīnīties par uzvaru. ASK šodien ielika daudz lielākas pūles, lai uzvarētu. Mums savukārt pietrūka degsmes un cīņas spara. Pirmajā ceturtdaļā komanda cīnījās, bet mača turpinājumā cīņas spars pazuda. Pirms spēles ģērbtuvēs izskatījās, ka komanda ir mobilizējusies, bet īpaši otrajā spēles daļā šī koncentrācija pazuda. Atkal pārāk daudz kļūdu un zaudētā cīņa zem groza izšķīra uzvarētāja likteni. Jāspēlē tā, lai sērija noslēgtos jau piektdien."

  +1 [+] [-]

, 2009-05-06 21:55, pirms 15 gadiem
Labi ka ASK vinneja, vismaz intriga kaut kada.

  +1 [+] [-]

, 2009-05-06 21:56, pirms 15 gadiem
Par Donaldu un ASK!

  +2 [+] [-]

, 2009-05-06 21:59, pirms 15 gadiem
Labi,labi-ASK turās!!!

  +3 [+] [-]

, 2009-05-06 22:06, pirms 15 gadiem
Zībart, ja komandai nav uguns acīs, vai Tev kā trenerim tas nav uzdevums to iedegt? Galīgi nespēj sapurināt savējos...

Par ASK!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-05-06 22:21, pirms 15 gadiem
Kairis: "Spējām apturēt pretinieku līderus"

Beidzot atapaas !!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-05-07 09:19, pirms 15 gadiem
Kairis: "Uzvarējām cīņu zem groziem"

Par šo Baronam vajadzētu reāli kaunēties - uz papīra zem groza viņiem ir riktīgs auguma pārsvars, bet spēlē kaut kā nespēj to likt lietā. Par ko, protams, prieks

Cerams, ka šī spēle izrādīsies lūzuma punkts visā sērijā!!

  +4 [+] [-]

, 2009-05-07 10:13, pirms 15 gadiem
Kāda tur var būt cīņa zem groziem, ja Baronam tur atrodas Skirmants, kas ir ticis mests ārā no visām komandām un kaut kāds melnais, kas izskatās nožēlojami pat uz tā paša Grafa fona. Bērziņš? Kāds vēl Bērziņš!!! Nah ir vajadzīgs 2-pacmit spēlētājs, kas pa visu spēli izmet 10 truļus? Kāds labums ir no viņa auguma? Garākais spēlētājs līgā, pietiekami ātrs. Varētu kapāt kā Šundovs. Baronam nav kas truli iemet? Pilns soliņš! Vajag tikai beidzot sākt domāt ar pauri. Ceru, ka Barons šo savu stulbību dēļ pakāsīs arī visā sērijā, jo ASK tāpat ar visām savām dižķibelēm izskatās krietni organizētāka un cīnīties gribošāka komanda.