Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Liepājā piekto reizi notiks "TRIOBET LOC CUP" turnīrs basketbolā

Pēc divām nedēļām, no 19. līdz 22.septembrim, jau piekto reizi norisināsies Liepājas Olimpiskā centra organizētais basketbola turnīrs profesionālām vīriešu komandām, kurš šogad būs pazīstams ar nosaukumu "TRIOBET LOC CUP 2013". Turnīrā kopumā piedalīsies sešas komandas no četrām valstīm, tostarp pašmāju basketbola klubs “Liepāja/Triobet” un Baltijas Basketbola līgas čempions BK "Ventspils".

Šā gada Liepājas Olimpiskā centra organizētais turnīrs būs pārstāvēts ar divām latviešu, lietuviešu un vienu ukraiņu, igauņu komandām. Latviju šajā turnīrā pārstāvēs pašreizējie valsts vicečempioni BK "Ventspils” un pašmāju "Liepāja/Triobet” basketbolisti. No Lietuvas uz turnīru ieradīsies BC "Šiauliai” un Pasvales komanda "Pieno Žvaigždes”. Igauniju pārstāvēs "Tartu/Rock”, kura Liepājas turnīrā piedalās jau no tā pirmsākumiem un pašmāju publikai šī vienība ir ļoti labi zināma. Savukārt no Ukrainas būs redzams augstākā līmeņa klubs BC "Dnipro”.

Komandas tiks sadalītas divās apakšgrupās. A grupā spēlēs mājinieki "Liepāja/Triobet", Lietuvas pārstāvji "Šiauliai" un viena no Igaunijas spēcīgākajām komandām “Tartu/Rock”. Savukārt B grupā sacentīsies Roberta Štelmahera vadītie Baltijas čempioni un Latvijas vicečempioni BK "Ventspils", Ukrainas BC "Dnipro" un ambiciozā Lietuvas komanda “Pieno Žvaigždes”.

Ceturtdien, piektdien un sestdien tiks aizvadītas grupu turnīra spēles, savukārt, svētdien jau rīta pusē sāksies izšķirošās cīņas par godalgotām vietām. Spēles norisināsies Liepājas Olimpiskajā centrā un ieeja skatītājiem būs bezmaksas.

Turnīru atbalsta: “Triobet”, “Venden”, “Čili Pica”, “Liepājas pilsētas Dome”. Informatīvie atbalstītāji: “Radio SWH”, “liepajniekiem.lv”, “Kurzemes Vārds”, “AdGuru” un “Liepājas Blogs”.

A grupa
"Tartu/Rock” (Igaunija)
„Šiauliai” (Lietuva)
„Liepāja/Triobet” (Latvija)

B grupa
BK "Ventspils” (Latvija)
BC "Dnipro" (Ukraina)
"Pieno Žvaigždes" (Lietuva)

Spēļu kalendārs

19.septembris
17:00 "Šiauliai" (Lietuva) – "Tartu/Rock" (Igaunija)
19:30 BK "Ventspils" (Latvija) - BC "Dnipro" (Ukraina)

20.septembris
17:00 "Pieno Žvaigždes" (Lietuva) – BK "Ventspils" (Latvija)
19:30 "Liepāja/Triobet" (Latvija) - "Šiauliai" (Lietuva)

21.septembris
17:00 BC "Dnipro" (Ukraina) – "Pieno Žvaigždes" (Lietuva)
19:30 "Tartu/Rock" (Igaunija) - "Liepāja/Triobet" (Latvija)

22.septembris
11:00 A3 - B3 (spēle par 5.-6.vietu)
13:30 A2 - B2 (spēle par 3.-4.vietu)
16:00 A1 - B1 (spēle par 1.-2.vietu)
18:00 Apbalvošanas ceremonija

Norises vieta: Arēna, sporta zāle Nr. 1
Ieeja skatītājiem: bezmaksas!

Informāciju sagatavoja:
Mārtiņš Kozlovskis
LOC sporta projektu vadītājs

     [+] [-]

, 2013-09-05 21:06, pirms 11 gadiem
Ceru, ka būs interesantas spēles, jo komandas spēkos ir līdzīgas! Liepāja rullē:-)