Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Krauliņš: "Svarīgs būs psiholoģiskais faktors!"

Krauliņš: "Svarīgs būs psiholoģiskais faktors!"
Armands Krauliņš.
Foto: R. Kokšarovs
(Sporta Avīze)

Pirms šāvakara Latvijas Basketbola līgas (LBL) pirmās pusfinālsērijas spēles starp "Ventspils" un "ASK Rīga" komandām savos iespaidos par turnīra izšķirošo etapu ar portālu eSports.lv dalījās bijušais Latvijas izlases un pašreizējais "Ventspils augstskolas" komandas treneris Armands Krauliņš.

"Domāju, ka sērijā starp "ASK Rīga" un "Ventspili" svarīgs būs tieši morālais un psiholoģiskais faktors. Ja ventspilnieki patiešām būs psiholoģiski tam gatavi, tad viņi uzvarēs, jo sastāva un "beņķīša" ziņā ne ar ko neatpaliek no rīdziniekiem. Šeit pat nav runa par to, ka kādam no komandas būtu jāuzņemas superspēlētāja loma - vienkārši jānospēlē savā līmenī un viss. Daudz kas būs atkarīgs no abu komandu pašatdeves.

Ventspilnieki sagatavošanās posmu aizvadīja bez galvenā trenera Okorna un domāju, ka viņa trūkums šodienas spēle nebūtu bijis liels mīnuss. Okorna parādīšanas diez vai ko būtiski uzlabos, jo komandu ir gatavojis Agris Galvanovskis un viņš ir pietiekoši gudrs treneris. Grūti ir tad, kad mēģina planēt ar vienu lidotāju, bet pēc tam pēkšņi ar otru. Okorna darbībā man vispār daudz kas nav skaidrs - kaut vai tas, ka viņam vajadzēja septiņus mēnešus, lai izbrāķētu Ronaldu Zaķi, kurš tagad ļoti labi ir iekļāvies "VEF Rīga" klubā.

Runājot par rīdziniekiem, viņiem būtisks trūkums varētu būt iespējamā Sanda Valtera nespēlēšana. Viņš var ne tikai iemest, bet arī labi atstrādāt aizsardzībā un ir īsts cīnītājs.

Ja pārejam pie otra pusfinālpāra, tad šeit neapšaubāmi "Barons/LMT" ir daudz spēcīgāks, kaut arī "VEF" ar maksimālu centību un lielu darbu var likvidēt to meistarības plaisu, kas ir starp abām komandām. Man personīgi ļoti patīk "VEF" spēle, un ļoti augstu vērtēju viņu uzvaru pār "Valmieru". Tas ir liels sasniegums, tādēļ nešaubos, ka arī šajā sērijā "vefieši" cīnīsies līdz pēdējam.

Prognozējot iespējamos pusfinālsēriju iznākumus, paredzu, ka ventspilnieki uzvarēs ar 3:2, bet "Barons/LMT" - ar 3:1."

Saistītie raksti
Par Valteru skaidrības vēl nav
Bertāns: "Jāliek uzsvars uz aizsardzību!"
Latvijas basketbola klasika jau pusfinālā

Slēpts komentārs: Jury

  +8 [+] [-]

, 2008-05-02 12:16, pirms 16 gadiem
Nerespektēt Armandu nevar !

 +12 [+] [-]

, 2008-05-02 12:17, pirms 16 gadiem
Jury rakstīja: kā tad ASK uzvarēs ar 3:1 un Barons arī!
vnk tas krabis ir ventspilnieks neko nejēdz!

Bet vins ir Cienijams treneris, ar labu pieredzi

  +4 [+] [-]

, 2008-05-02 12:21, pirms 16 gadiem
Nu nedomāju, ka Barons atļaus kaut vienu maču VEFam paņemt, drīzāk jau 3:0 šajā pārī būs !!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-05-02 12:30, pirms 16 gadiem
hmmmm, es bi neveerteetu vefu tik zemu, gan jau VV izdomaas kaut ko un speeleetaaji vinjam jau ir labi, nemaz nebriiniishos ja VEF uzvarees baronu vairaak nekaa 1aa speelee, iipashi zinot muizhnieka un latvieshu psihologjiju, anyway vefs jau paarleca savam dupsim, tagad vinjiem reaala shance uzmuhljiit sensaaciju.

bet par zakji man ar nav skaidrs, ja nemaak straadaat ar jaunajiem tad jaa arii jaasaka nevis jaachakaree smadzenes 7 meeneshi un tad nevajadziigu atdod vefam kur uzreiz zakji maak pareizi izmantot, imho treneri latvijaa paaraak lieli miizeeju visi ir - baidaas riskeet ar jaunajiem, un shis faktors izshkir labu treneri no vienkaarshi wannabija, latvijaa nav neviens treneris, ir tikai gribuliishi, diemzheel butauts un okorns ieleca tajaa pashaa peljkee, VV praktiski jau nav izveeles jo pac deklareeja speeli ar beerniem, toties ar lielajiem shim nevedaas iipashi.

es domaaju ka ask ventspils seerija beigsies 4aas speelees un vefs barons vareetu buut arii vismaz 4as, bet nebriiniiishos ja buus 5as
Slēpts komentārs: erred

  +4 [+] [-]

, 2008-05-02 13:04, pirms 16 gadiem
uz heh

Zakjis ir iipashs gadiijums un iipashs staasts. jaa, iespeejams, Zakji vajadzeeja iziireet kaadu meenesi aatraak, tomeer rezultaataa lielaa komanda paliek tikai ar 4 garajiem.
Okorns uzticeejaas Gabraanam, uzticeejaas Streelniekam, turpinaaja dot iespeejas Vairogam un Veselovam. ar to tev nepietiek?

  -1 [+] [-]

, 2008-05-02 13:29, pirms 16 gadiem
esmu pārliecināts VEF:BARONS bezkompromisu 0:3

  +3 [+] [-]

, 2008-05-02 13:56, pirms 16 gadiem
Okorna darbībā man vispār daudz kas nav skaidrs - kaut vai tas, ka viņam vajadzēja septiņus mēnešus, lai izbrāķētu Ronaldu Zaķi, kurš tagad ļoti labi ir iekļāvies "VEF Rīga" klubā.
Šitā vīra teiktajā vajag ieklausīties!!!

     [+] [-]

, 2008-05-03 23:01, pirms 16 gadiem
Putnu par BK Ventspisl treneri