Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Kanādieši gatavi cīņai

Andrejs Siliņš

Kanādieši gatavi cīņai
Semjuels Dalemberts
Foto: AFP

Kanādas basketbola izlases galvenais treneris Leo Routins aizvadītajā naktī nosauca tos 12 basketbolistus, kuri pārstāvēs savu valstsvienību Olimpiskās kvalifikācijas turnīrā.

Zināmākie kanādiešu komandas pārstāvji būs Semjuels Dalemberts no Nacionālās Basketbola Asociācijas kluba Filadelfijas "76ers", kā arī Maiami "Heat" spēlētājs Džoels Entonijs. Ierindā būs arī izlases veterāns Rovans Berets (jau desmit gadi valstsvienības rindās). Debiju piedzīvos cits aizsargs Tailers Kepkejs no Jūtas universitātes.

Galvenā trenera dēls Endijs Routins pēc izveseļošanās no ceļgala savainojuma atgriezies ierindā, tieši šis aizsrags bija komandas uzbrukuma līderis pēdējā Amerikas čempionātā.

No 14. līdz 20. jūlijam Atēnās norisināsies Olimpiskās kvalifikācijas turnīrs. Lai tiktu uz Pekinu, jāiekļūst trīs labāko vienību skaitā. Grupā kanādiešiem pretī stāsies Slovēnija un Dienvidkoreja. Pirms došanās uz Grieķiju Kanāda aizvadīs pārbaudes spēles pret Libānu un Jaunzēlandi.

Uzziņai

Par labāko kanādiešu basketbolistu uzskatītais saspēles vadītājs Stīvs Nešs (Fīniksas "Suns") izlasē nav spēlējis kopš 2004. gada, kad Kanāda nespēja kvalificēties Olimpiādei kvalifikācijas turnīrā. 2007. gada nogalē aizsargs pavēstīja: "Šobrīd es uzskatu, ka valstsvienību vairs nekad nespēlēšu."

Izmantotie resursi:
globesports.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-06-30 17:29, pirms 16 gadiem
negribtērēt savu laiku ja izpaliek panākumi

  +6 [+] [-]

, 2008-06-30 17:35, pirms 16 gadiem
nu nesh gan totali uzlika sawai valstij!!!ta dariit wnk NEDRIIKST!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-07-01 10:11, pirms 16 gadiem
sloveni kanadiesus panems kaa sikos