Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Visockis-Rubenis: "Nekādas variantu rēķināšanas nebūs"

Krišs Upenieks

Visockis-Rubenis: "Nekādas variantu rēķināšanas nebūs"
Foto: Latvijas Basketbola savienība

"Izšķirošajos brīžos aizsardzībā un cīņā par bumbām nospēlējām agresīvāk un enerģiskāk. Līdz vakariņām izbaudīsim uzvaru, pēc tam sāksim gatavoties spēlei ar Itāliju,'' pirmo uzvaru Eiropas U18 čempionātā basketbolā komentē Latvijas izlases galvenais treneris Artūrs Visockis-Rubenis.

Latvijas U18 izlases galvenais treneris Artūrs Visockis-Rubenis: “Lieliska komandas uzvara – katrs spēlētājs veiksmīgi tika galā ar savu lomu komandā.

Kad pūķim bijām nocirtuši vienu galvu, vietā izauga cita – katrā ceturtdaļā zaudējām punktus savā veidā. Sākumā labi tikām galā ar pick n’roll aizsardzību, bet iekritām uz palīdzēšanu un viens pret viens. Trešajā slikti atgriezāmies aizsardzībā, ceturtajā netikām galā ar grieķu pick n’roll uzbrukumu– viņu 16. numurs trāpīja visus četrus metienus. Toties attaisnojās agresīvā darbība pret grieķu 8. numuru, kurš pārbaudes spēlēs un vakar pret Itāliju meta pa 30 punktiem, bet šodien palika uz 15, no tiek 8 gūstot ar soda metieniem. Ļoti labu darbu paveica Kristaps Ķilps un Dāvids Vīksne.

Protams, otrajā puslaikā aizsardzības aktivitāti ierobežoja Anrija Miškas un Armanda Berķa piezīmju nasta. Labi, ka abi palika laukumā līdz beigām, un vēl labāk, ka aizsardzībā produktīvi nostrādāja Adrians Šnipke un Mārcis Šteinbergs. Tas vēlreiz atgādina, ka spēlētāja vērtību neizsaka tikai skaitļi statistikā. Protams, veram uz Edvarda Mežuļa atgriešanos laukumā.

Izšķirošajos brīžos aizsardzībā un cīņā par bumbām nospēlējām agresīvāk un enerģiskāk. Līdz vakariņām izbaudīsim uzvaru, pēc tam sāksim gatavoties spēlei ar Itāliju. Nekādas variantu rēķināšanas nebūs – katrā spēlē jācenšas nospēlēt pēc iespējas labāk un pašiem kļūt labākiem.”

A kvartetā pēc otrās kārtas visām četrām komandām ir pa vienai uzvarai. Otrdien plkst.18:30, kad laukumā dosies Latvija – Itālija, mačs Horvātija – Grieķija jau būs beidzies.

Izmantotie resursi:
latvijas-u18-izlase-eiropas-cempionata-ventspil...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-07-30 20:23, pirms 6 gadiem
Puiši, man ir nepieciešams, lai skatītāji tulkotu))
Es sāku spēlēt 5 minūtes!
Ja tas ir neērti, dodieties uz priekšu un vienkārši izskatu!
Tas ir starp kollapu >>> sisisa.tk