Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Latvijas U-18 uzvar austriešus

Latvijas U-18 uzvar austriešus
Varis Krūmiņš
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Latvijas U-18 basketbola izlase, turpinot gatavošanos Eiropas čempionātam, šovakar ar uzvaru pār Austrijas vienaudžiem noslēdza dalību pārbaudes turnīrā Slovēnijā. Augstāk par otro vietu gan Vara Krūmiņa padotajiem pakāpties neizdosies.

Ar turnīra pastarīšiem austriešiem Latvijas izlasei vēl nācās pacīnīties - uzvaru izdevās nodrošināt tikai pēdējās desmit minūtēs. "Ļoti smaga smaga spēka spēle, es pat teiktu - rupja. Otrā puslaika sākumā aizgājām par kādiem astoņiem punktiem vadībā, tad viņi atkal pietuvojās, taču izlīdzināt neļāvām. Pēdējā ceturtdaļā atkal izgājām desmit punktus priekšā, un tā arī noturējām līdz beigām," par spēli eSports.lv pastāstīja Latvijas U-18 galvenais treneris Varis Krūmiņš.

Latvija izcīnīja uzvaru ar rezultātu 83:74, un rezultatīvākie uzvarētāju rindās bija Kristers Zeidaks ar 19 punktiem un Kalvis Krūmiņš ar 18. Spēli nācās izlaist Guntaram Strāķim, kas pēc grūdiena mugurā guva savainojumu iepriekšējā mačā pret slovēņiem. "Šobrīd esam zālē un skatāmies Slovēnijas un Turcijas maču taču, neatkarīgi no iznākuma pirmie turnīrā vairs nevaram būt, jo savstarpējos mačos mums sanāk mīnus divi. Šobrīd abi cīnās - ja slovēņi uzvar, mēs esam stabili otrie, ja turki - tad jau jāskaita punkti," pastāstīja Krūmiņš.

"Uzskatu, ka šis bija ļoti vērtīgs turnīrs. Bija daudz spēka spēles un rupjību, un labi, ka notraumējās tikai viens. Taču katrā ziņā raksturu tas noteikti norūda." Līdz čempionātam atlikušas astoņas dienas. Svētdien un pirmdien komanda vēl aizvadīs pēdējos treniņus Rīgā, bet 23. jūlijā jau dosies uz Grieķiju.

  +1 [+] [-]

, 2008-07-17 22:06, pirms 16 gadiem
Likumsakarīga uzvara
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2008-07-17 22:14, pirms 16 gadiem
"Bija daudz spēka spēles un rupjību, un labi, ka notraumējās tikai viens."

aradis pa ko priecaaties!!!

  +1 [+] [-]

, 2008-07-17 22:31, pirms 16 gadiem
Cerams ka Strāķis atlabs... svarīgs spēlētājs..

     [+] [-]

, 2008-07-17 23:09, pirms 16 gadiem
Baigi jau gribas, lai izdodas! Rakstura rūdīšana laikam ir viens no galvenajiem uzdevumiem, gatavojoties čempim, jo pretinieki apakšgrupā ir dienvidnieki, kas tradicionāli izceļas ar sīkstu raksturu un bezkaunībiņām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja