Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Spānijas izlasi vadīs Renesess

Spānijas izlasi vadīs Renesess
Alehandro Garsija Renesess.
Foto: ITAR-TASS

Spānijas basketbola federācija apstiprinājusi jauno nacionālas izlases treneri, kurš ieņems šonedēļ atlaistā Pepu Ernandesa vietu. Pasaules čempionus uz Pekinas olimpiskajām spēlēm vedīs Garsija Renesess, kurš iepriekš bija pie Badalonas ''Joventut'' kluba stūres.

Sīkākas noslēgtā līguma detaļas ar 61 gadu veco Renesesu pagaidām netiek izpaustas. Jaunā Spānijas trenera kontā ir deviņi vietējā čempionāta tituli, kā arī viena eirokausu trofeja - šopavasar viņš ar Badalonas klubu ieguva ULEB kausu.

Atgādināsim, ka līdzšinējais Spānijas treneris treneris Ernandess presē atklāti konfliktēja ar federācijas prezidentu Hose Luisu Saesu. Cita starpā Ernandezs neieradās uz federācijas sapulci, un tas prezidentu sakaitināja vēl vairāk. Treneris jau iepriekš bija paziņojis, ka pēc Pekinas spēlēm aizies pats, taču tagad punkts viņa attiecībām ar izlasi pielikts agrāk.

Saistītie raksti:
Pasaules čempioni atlaiž treneri

Izmantotie resursi:
sports.espn.go.com

  +1 [+] [-]

, 2008-06-08 15:00, pirms 16 gadiem
Treneris jau labs.. Redzeesim ko iespees ar Spanijas izlasi.. Loti simpatize Spanijas spele.. tapeec OS buusu par winjiem..

  +1 [+] [-]

, 2008-06-08 16:03, pirms 16 gadiem
Pēc sejas izteiksmes tāds apņēmīgs izskatās! Lai veicas

     [+] [-]

, 2008-06-08 18:25, pirms 16 gadiem
Manuprāt neko daudz savādāku viņš nepaveiks kā Ernandes.. Jo kā treneris jau arī viņš ļoti labs bija, tikkai sanāca konflikts, kam negadās