Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Šneps: "Sarunu process ar treneriem vēl nav sācies"

Andrejs Siliņš

Šneps: "Sarunu process ar treneriem vēl nav sācies"
Edgars Šneps, LBS ģenerālsekretārs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Sarunu process ar treneriem vēl nav uzsākts," Latvijas Basketbola Savienības (LBS) ģenerālsekretārs Edgars Šneps portālam Sportacentrs.com noliedza ārvalstu portālos izskanējušo informāciju par to, ka jau panākta vienošanās ar Georgiosu Dikeoulakosu par Latvijas dāmu izlases galvenā trenera pienākumu veikšanu.

"Kopš pagājušajā nedēļā notikušās valdes sēdes nekas nav mainījies, un sarunu process ar treneriem vēl nav uzsākts," Šneps noliedz grieķu medijos izskanējušo informāciju, ka LBS jau vienojušies par valstsvienības galvenā trenera darbu ar Georgiosu Dikeoulakosu. "Vienīgais, kas ir izdarīts līdz šim - par valdes lēmumu izvērtēt šos trīs kandidātus pavēstīts katra trenera pārstāvjiem."

"Piekrituši strādāt ar Latvijas sieviešu izlasi ir visi kandidāti," ģenerālsekretārs norāda, ka šobrīd bumba ir LBS pusē, kurai jāizvēlas piemērotākais kandidāts, kuram tad arī tiks izteikts konkrēts piedāvājums. Šneps atklāja, ka trenerim tiks piedāvāts līgums pēc sistēmas 1+1.

Jau vēstījām, ka LBS nolēmusi sieviešu izlases galvenā trenera pienākumus uzticēt ārzemju speciālistam. Kandidāti ir trīs: no Grieķijas Georgioss Dikeoulakoss, no Itālijas - Fabio Fossati, Spānijas - Manolo Reals.

     [+] [-]

, 2010-02-08 15:31, pirms 14 gadiem
1+1 ir domāts ar domu, ja treneris kvalificējās, tad paliek vai arī tomēr var būt tā, ka tiek meklēts jauns treneris uz Eiropas čempi?

  +2 [+] [-]

, 2010-02-08 15:33, pirms 14 gadiem
Eu bet tiem "Locekļiem" tak maksā par katru noturēto sēdi ne?
Velk tik garumā un kāš naudu ibio....

     [+] [-]

, 2010-02-08 15:38, pirms 14 gadiem
Arvīds Rasa rakstīja: 1+1 ir domāts ar domu, ja treneris kvalificējās, tad paliek vai arī tomēr var būt tā, ka tiek meklēts jauns treneris uz Eiropas čempi?
Sveiks Arvīd!!! Man patīk tava komentēšana Viasat Sport Baltic
Vai PČ basketbolā arī translēsiet?

     [+] [-]

, 2010-02-08 15:55, pirms 14 gadiem
Arvīds Rasa rakstīja: 1+1 ir domāts ar domu, ja treneris kvalificējās, tad paliek vai arī tomēr var būt tā, ka tiek meklēts jauns treneris uz Eiropas čempi?
1+1 līguma paraugs palicis no iepriekšējiem vadītājiem. Tad nu Šneps Copy+Paste uztaisīja... bet ja nopietni, tad tak esot viens perspektīvs Latvijas treneris, kam vajag uzkrāt pieredzi, tad nu jāatstāj atkāpšanās ceļš .. stulbākais ka LBS nevar tā arī pateikt, ka bija domājuši Neripu.. ibio, tādi kā meksikāņu seriāli, neko pateikt līdz galam nevar

     [+] [-]

, 2010-02-08 16:31, pirms 14 gadiem
"Vienīgais, kas ir izdarīts līdz šim - par valdes lēmumu izvērtēt šos trīs kandidātus pavēstīts katra trenera pārstāvjiem." - a ja tā palielam, Edgar, tad ne sū*a Tavā vadībā nav izdarīts, tāpēc proties ka nu un atrodi citu nodarbi. Paldies.

     [+] [-]

, 2010-02-08 16:52, pirms 14 gadiem
"ārvalstu portālos izskanējušo informāciju par to, ka jau panākta vienošanās ar Georgiosu Dikeolakosu"

Tur bija informācija, ka grieķis ir pieņēmis Latvijas piedāvājumu. Tas nozīmē, ka abas puses ir ar mieru. Tomēr tas nenozīmē, ka vienošanās ir parakstīta. Katrai pusei ir savas vajadzības, kuras sarunu ceļā mēģinās saskaņot, lai vienotos par kopsaucēju. Klupšanas akmeņi : 1) grieķis droši vien gribēs lielāku algu nekā piedāvā LBS , 2) grieķis grib nākt ar grieķu asistentu, bet LBS grib latviešu asistentu.

     [+] [-]

, 2010-02-08 17:10, pirms 14 gadiem
Skumji ka mūsu pašu viens no labākajiem sieviešu bakstebola treneriem Vētra nevar vienoties ar LBS, taa vietaa visadi pagrīdes treneri tiek biditi kuri varu deret tikai sačakarēs visu..spilgts piemers Trajkovičs, man liekas visi zina ar ko beidzas šī ārzemju speciālista piesaistīšana vīriešu basketbola izlasei..

     [+] [-]

, 2010-02-08 17:24, pirms 14 gadiem
No 3 kandidātiem grieķis ir vislabākais. Jauns, bet jau pieredzējis, ar ambīcijām. Strādājis ar vīriešiem un ar sievietēm, klubos un dažādās izlasēs; šobrīd strādā labā klubā, kas nopietni pretendē uz Eirokausa Final Four; nav bezdarbnieks, tāpēc varbūt samierināsies ar LBS mazo aldziņu.

Itālis ir jau gados; pēdējā laikā viņam nav veicies; ar izlasēm vispār nav strādājis; risks, ka būs vecmodīga pieeja; šobrīd bezdarbnieks, līdz ar to viņam vajag vairāk nekā LBS var maksāt.

Spānis nav īsts treneris; pārāk jauns un nepieredzējis; Valensijas lokālpatriots; kā Ros Casares GM iecēla sevi par treneri, drusku pastrādāja, bet pēdējos gados vairs nestrādā.

     [+] [-]

, 2010-02-08 18:53, pirms 14 gadiem
un atkal tik nevajadzīgu lielu piķi notērēs uz ārzemju treneri .......mūsu skuķi tak visus trenerus noēd>>> gan otersonu ,gan čuksti ,gan zvirgzdiņu .......
būtu ielikuši kādu mūsējo no otrās līgas un sliktāk jau nebūtu ,bet naudu būtu ieekonomējuši .....bet tur jau vajag iekšas ,lai to visu tautai paziņotu un nolemtu .

     [+] [-]

, 2010-02-08 19:30, pirms 14 gadiem
šneps patiesiba nav organizetajs ne runātājs jo nav avtoritate basketbolistu vide!

     [+] [-]

, 2010-02-08 20:25, pirms 14 gadiem
Raitcha rakstīja: Eu bet tiem "Locekļiem" tak maksā par katru noturēto sēdi ne?
Velk tik garumā un kāš naudu ibio....
vo vo vieni cirvji !!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja