Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3

Adetokunbo veikta operācija, grieķa dalība PK finālturnīrā apšaubāma

Emils Ozerinskis

Adetokunbo veikta operācija, grieķa dalība PK finālturnīrā apšaubāma
Jannis Adetokunbo. Foto: FIBA

Viens no spožākajiem šī brīža pasaules basketbolistiem Jannis Adetokunbo šajā starpsezonā veicis operāciju, kas viņa dalību Grieķijas nacionālās izlases rindās gaidāmajā FIBA pasaules kausā padara par maz ticamu, ziņo "The Athletic" basketbola apskatnieks Šems Šaranija.

Negatīvas vēstis Grieķijas līdzjutēju cerībām ieraudzīt savas lielākās zvaigznes spēlēšanu Pasaules kausa finālturnīrā sāka pienākt jau aizvadītā mēneša izskaņā, kad parādījās informācija par Jaņņa Adetokunbo problēmām ar kāju. Šodien NBA apskatnieks Šaranija ziņo, ka Grieķu frīks gūlies zem skalpeļa, lai veiktu operāciju, kas palīdzētu atrisināt 211 cm garā basketbolista problēmu.

Iepriekšējā Eiropas čempionātā Adetokunbo sešās spēlēs vidēji guva 29.3 punktus, izcīnīja 8.8 atlēkušās bumbas un atdeva 4.7 rezultatīvās piespēles. Grieķija no turnīra izstājās ceturtdaļfinālā, piekāpjoties vienai no mājiniecēm Vācijai (96:107).

Bez Adetokunbo jau zināms, ka Grieķijas izlases sastāvā 2023. gada Pasaules kausā nespēlēs Kostass Slukass, kurš palūdzis šajā vasarā iespēju atpūsties. Grieķija ielozēta C grupā un Filipīnās spēlēs pret ASV, Jaunzēlandes un Jordānijas izlasēm.

Pasaules kausa kvalifikācijā Grieķija nonāca I grupā kopā ar Latviju. Lukas Banki trenētie vīri pārliecinoši uzvarēja grupu, bet Serbija un Grieķija sadalīja otro un trešo pozīciju, atstājot Turciju, Beļģiju un Lielbritāniju aiz kvalifikācijas barjeras.

     [+] [-]

, 2023-07-05 20:47, pirms gada
Veiksmi viņam turpmāk, bet loti žēl! Veselību!

     [+] [-]

, 2023-07-05 22:08, pirms gada
Žēl

     [+] [-]

, 2023-07-05 23:01, pirms gada
Leišiem atjaunojas cerības uz ceturtdaļfinālu.

     [+] [-]

, 2023-07-05 23:55, pirms gada
Diezgan daudz zvaigznes jau sāk izkrist no PK

     [+] [-]

, 2023-07-06 09:21, pirms gada
Grieķi ar frīku = titula pretendenti
Grieķi bez frīka = varbūt izkļūs no grupas