Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:134, Did:0, useCase: 3
^ "SELECT member_id as __pk, member_id, user_name, password, email, registration_ip, last_visit, group_id, user_status, activation_key, url, show_email, registered, custom_title, has_avatar, text_about, show_smileys, show_avatars, default_group_id, default_comment_level, alternate_upload, show_news_in_forum, forum_comment_sort, receive_email, is_comment_moderator, cc_warned_until, cc_vote, show_foreign_comments, points, mobile_phone, last_punishment_reason, portal_points, portal_points_old, address, phone, name_surname, social_twitter_name, facebook_id, twitter_id, is_social_user, display_title, new_messages_count, messages_count, google_id FROM members AS members WHERE member_id IN (?)"
^ array:1 [
  0 => 68849
]
^ array:3 [
  0 => "42703"
  1 => 7
  2 => """
    ERROR:  column "google_id" does not exist\n
    LINE 1: ...isplay_title, new_messages_count, messages_count, google_id ...\n
                                                                 ^
    """
]
^ array:4 [
  0 => array:5 [
    "file" => "/srv/www/sportacentrs.com/web/app/Models/ModelBase.php"
    "line" => 293
    "function" => "execute"
    "class" => "App\Classes\Core\Drivers\Wrapper\PDOStatement"
    "type" => "->"
  ]
  1 => array:5 [
    "file" => "/srv/www/sportacentrs.com/web/app/Classes/Articles/Search.php"
    "line" => 187
    "function" => "getByIds"
    "class" => "App\Models\ModelBase"
    "type" => "::"
  ]
  2 => array:5 [
    "file" => "/srv/www/sportacentrs.com/web/app/Classes/Articles/Search.php"
    "line" => 202
    "function" => "getWithCount"
    "class" => "App\Classes\Articles\Search"
    "type" => "->"
  ]
  3 => array:5 [
    "file" => "/srv/www/sportacentrs.com/web/site/mod_article.php"
    "line" => 44
    "function" => "get"
    "class" => "App\Classes\Articles\Search"
    "type" => "->"
  ]
]

Pjanidžāni: "Grūtā situācijā jāturpina pretoties"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Pjanidžāni: "Grūtā situācijā jāturpina pretoties"
Marko Belinelli #22 spēlē ar Izraēlu guva 20 punktus
Foto: fip.it

"Esam sākusi sākuši jaunu programmu ar jauniem spēlētājiem, tāpēc kāpumi un kritumi spēlēs ir normāla parādība," pirms ceturtdien paredzētās Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēles ar Latviju intervijā Sportacentrs.com teica Itālijas vīriešu basketbola valstsvienības un ULEB Eirolīgas kluba Sjēnas "Montepaschi" galvenais treneris Simone Pjanidžāni.

Itālieši Latvijā ieradās otrdien ar čarterlidojumu, tajā pašā dienā aizvadot pirmo treniņu Olimpiskajā sporta centrā. Trešdien komandai bija divas iespējas trenēties, taču vēlāk tika izlemts atteikties no vakara nodarbības.

Divas stundas koriģējot OSC grozu piešaudi, četrkārtējais Itālijas čempions, trīskārtējais Itālijas Superkausa ieguvējs, divkārtējais Itālijas kausa ieguvējs un 2008. gada ULEB Eirolīgas „Final Four” dalībnieks Pjanidžāni ar Itālijas izlases preses atašeja gādību bija gatavs sarunai.

Pirmdien Itālija savā laukumā zaudēja Izraēlai. Kas notika Bari?
Izraēla spēlēja daudz labāk par mums, īpaši pirmajā puslaikā. Sākām spēli, kā nepieciešams, taču pēc pirmajām sešām septiņām minūtēm neiemetām daudzus brīvus metienus. Tad sākām zaudēt pārliecību, pārstājām spēlēt aizsardzībā. Izraēla to izmantoja, vispirms atspēlējoties, vēlāk pārņemot iniciatīvu. Rezultātā pēc pirmā puslaika nonācām zaudētājos (33:45), bija grūti atgūties. Zinājām par tādas situācijas iespējamību, jo Izraēlai ir laba, pieredzējusi komanda ar vairākiem Eirolīgas spēlētājiem. Savukārt mēs esam sākuši jaunu programmu ar jauniem spēlētājiem, tāpēc kāpumi un kritumi spēlēs ir normāla parādība.

Itālija izmeta 30 tālmetienus, tā bija kļūda?
Nesauktu to par kļūdu, jo tādu attiecību nosaka aizsardzības izvēle. Izraēla neļāva mums izvērsties pie groziem, mainīja aizsardzības sistēmas, cieši sedza, savukārt mēs nepratām realizēt tālmetienus. Pirmajā puslaikā izmantojām tikai vienu no četrpadsmit izdevībām (otrajā puslaikā 4/16, kopā 5/30), turklāt pirmie astoņi vai deviņi metieni tikai izdarīti no pilnīgi brīvām pozīcijām. Turpretī Izraēla pirmajā puslaikā iemeta septiņus no deviņiem tālmetieniem. Tas ir basketbols, tādas situācijas, kad spēlētāji brīžiem zaudē pārliecību, jāaizmirst. Svarīgākais nav metienu skaits no kādas pozīcijas, svarīgi, vai metiens ir labs vai nav. Bija daudz brīvu metienu un tos vajadzēja realizēt.

Marko Stefano Belinelli un Andrea Barnjāni pirmajā spēlē kopā guva 40 punktus. Vai kvalifikācijas turnīrā Itālijai pietrūkst tādi spēlētāji kā Galināri?
Tagad nav īstais brīdis, lai runātu par spēlētājiem, kuru šeit nav. Mums jārada pārliecība spēlētājos, kuri ieradušies strādāt izlasē. Tas arī viss. Ir normāli, ja cenšamies mūsu sistēmā iesaistīt Belinelli un Barnjāni, jo viņi rada uzbrukuma kvalitāti.

Ko zināt par Latvijas izlasi?
Redzējām pirmo spēli. Latvija ir vēl viena komanda, kura turnīru sāk jaunā sastāvā. Domāju, ka pirmā spēle Melnkalnē un 30 punktu starpība neparāda īsto spēku atšķirību. Pirmajā puslaikā atsevišķos brīžos Latvija labi cīnījās. Spēlētāji ir labi, var viens otru sekmīgi nomainīt, saglabāt intensitāti un spēj iemest savus metienus. Valstī pastāv nozīmīgas basketbola tradīcijas. Domāju, ka spēle mums būs sarežģīta.

Kas ir galvenās Itālijas komandas priekšrocības?
Šobrīd mums jāgūst pārliecību par savu spēles modeli un jāsper nepieciešamais solis, lai būtu stipri prātā. Spēles jāaizvada, saglabājot augstu intensitāti un nezaudējot pārliecību, ja kādā lietā neveicas. Esot grūtā situācijā, jāturpina pretoties un tas ir svarīgākais, ko vēlos redzēt rīt.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-08-04 21:13, pirms 14 gadiem
Paga treniņš OSC, bet spēle Arēnā un itāļi neiebilst?
Skatos, ka biļetes diezgan aizgājušas pa 5 Ls
P.S. Pats ar paķēru vakar

  -3 [+] [-]

, 2010-08-04 21:37, pirms 14 gadiem
Es dabuuju pa 3.LS

 +10 [+] [-]

, 2010-08-04 21:38, pirms 14 gadiem
Bilde gan laba sanākusi fotogrāfam
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-08-04 23:17, pirms 14 gadiem
Cerams kad nebuus kauns

  +1 [+] [-]

, 2010-08-05 01:01, pirms 14 gadiem
Novika kungs.tadu italiesu nav(atvainojos par garumzimem,nav man tadas ekstras),ir Itali.jus tacu nesakat Krieviesi,Amerikaniesi,Spaniesi.......

     [+] [-]

, 2010-08-05 11:31, pirms 14 gadiem
ja nepaņemsim šito, tad cerību nav.....

     [+] [-]

, 2010-08-06 15:07, pirms 14 gadiem
proB rakstīja: ja nepaņemsim šito, tad cerību nav.....
paņēmām, malači!