Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2801, Did:0, useCase: 3

Autors: Eduards Ozerinskis

Video: Fesenko un Rendls - gan Ukrainas spēks, gan vājums

Pirms cīņas pret Ukrainu Eiropas čempionāta ceturtajā spēlē Latvijas valstsvienības treneris Artūrs Štālbergs atzina, ka Ukrainas izteiktie līderi Džeroms Rendls un Kirilo Fesenko ir ne tikai komandas spēks, bet arī vājā vieta, savukārt Fesenko sarunā ar Sportacentrs.com norādīja, ka ir sarūgtināts par komandas līdzšinējo sniegumu un uzsvēra, ka viņu sagaida liels darbs, lai aizsardzībā tiktu līdzi latviešu garajiem spēlētājiem, kuri var uzbrukt arī no distances.

, 2015-09-09 16:22, pirms 9 gadiem
Analīzē konstatēts, ka Fesenko nav tik ātrs kā Rendls, bet Rendls nav tik garš kā Fesenko, un secināts, ka tāpēc Latvija uzvarēs.
, 2015-09-09 17:30, pirms 9 gadiem
Fesenko ir ari dauzd gaisaka adas krasa, kas mums ir labi
, 2015-09-09 20:53, pirms 9 gadiem
Ja, vajums soreiz izradijas nevis viniem abiem, bet Latvijas nodolbitajiem troiku svaiditajiem.
Zane Teilāne
Foto: Fenerbahce
2

Babkinai uzvaroša debija Ungārijā, Teilānei 20+9 pret Eirolīgas klubu

Latvijas basketbolistes sestdien, 23. janvārī, sacenšas Eiropas valstu nacionālajos čempionātos. Zane Teilāne guva 20 punktus un izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas zaudējumā pret Kaiseri klubu.
Valdis Voins
Foto: Romāns Kokšarovs/f64
22

VEF: Voinam jāturpina darbs LBS prezidenta amatā

Latvijas basketbola čempionvienība Rīgas VEF savā mājaslapā paziņojusi, ka Latvijas Basketbola savienības prezidenta amatam izvirzījusi tās pašreizējo vadītāju Valdi Voinu.
Krievijas Basketbola federācijas prezidents Andrejs Kiriļenko
Foto: ITAR-TASS/Scanpix
15

FIBA atceļ Krievijas Basketbola federācijas diskvalifikāciju

Krievijas Basketbola federācija (RFB) savā mājaslapā vēsta, ka FIBA Izpildkomiteja šodien pieņēmusi vienbalsīgu lēmumu atcelt piespriesto diskvalifikāciju.