Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Uzvar ''Tau Ceramica'' un Romas ''Lottomatica''

Uzvar ''Tau Ceramica'' un Romas ''Lottomatica''
Villijs Makdonalds pret Vladimiru Goluboviču
Foto: AFP

Šovakar ULEB Eirolīgas C apakšgrupā uzvaras svinēja spāņu klubs ''Tau Ceramica'', kā arī Romas ''Lottomatica'' attiecīgi, uzvarot Ļubļanas ''Union Olimpija'' un ''DKV Joventut''

Visspraigākā cīņa norisinājās Ļubļanā, kur tikai ar viena punkta pārsvaru uzvarēja ''Tau Ceramica'', tādējādi izcīnot savu otro uzvaru turnīrā. Spēles sākums pagāja ļoti līdzīgā cīņa un pirmā ceturtdaļa noslēdzās ar minimālu spāņu kluba handikapu - 23:22. Toties otrajā ceturtdaļa ''Tau Ceramica'' pakāpeniski palielināja savu pārsvaru un pēc pirmā puslaika rezultāts bija 53:41.

Pēc pārtraukuma abas komandas spēlēja nestabili - te ''Tau Ceramica'' veica vēl vienu izrāvienu 9:0, bet vēlak ''Union Olimpija'' atbildēja tieši ar to pašu, kā rezultātā, trešā ceturtdaļa noslēdzās ar 76:66. Karstākie notikumi risinājās spēles pēdējā ceturtdaļā, kur slovēņu basketbolisti trīs minūtes līdz spēles beigām zaudēja vien ar trīs punktu pārsvaru. Pēdējā minūtē ''Union Olimpija'' basketbolists iemeta trīspunktnieku, izvirzot jau vadībā ''Union Olimpija'' 90:89, bet dažas sekundes vēlāk arī Mirza Teletovičs bija precīzs - 91:90. Pēdējā uzbrukumā Vlado Iļievskis varēja panākt uzvaru, bet viņš pameta garām trīspunktnieku, ļaujot ''Tau Ceramica'' izcīnīt savu otro uzvaru.

Uzvarētājiem rezultatīvākais spēlētājs bija Mirza Teletovičs, kurš guva 18 punktus, bet mājiniekiem visvairāk iemeta Sašo Ozbolts - arī 18 punkti.

Otrā C apakšgrupas spēlē Romas ''Lottomatica'' savā laukumā pārspēja spāņu klubu ''DKV Joventut'' ar 85:71, tādējādi izcīnot savu pirmo uzvaru turnīrā. Spēles izšķirošais izrāviens tika veikts trešajā ceturtdaļā, uzvarot to ar 31:12. ''Lottomatica'' rindās rezultatīvākais bija Ibrahims Žabērs, kurš guva 17 punktus, bet Andre Hutsonam double-double - 10 punkti, 11 atlēkošās bumbas. Zaudētājiem Pops Mensahs- Bonsū guva 23 punktus.

Izmantotie resursi:
euroleague.net

     [+] [-]

, 2008-10-31 03:18, pirms 16 gadiem
Tur bija diezgan sīva cīņa

     [+] [-]

, 2008-10-31 08:47, pirms 16 gadiem
Kas par spēli Ljubljanā