Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

"Union Olimpija" papildinās

"Union Olimpija" papildinās
Frenks Robinsons

Slovēnijas basketbola klubs Ļubļanas "Olimpija", kas šosezon startē Eirolīgā, parakstījis līgumu ar aizsargu Džeižuanu Smitu, kā arī uzaicinājis uz pārbaudes laiku uzbrucēju Frenku Robinsonu.

Džeidžuans Smits pagājušajā sezonā pārstāvēja Tenesijas universitāti, kuras sastāvā vidēji spēlē guva 14,4 punktus, izcīnīja 3,7 atlēkušās bumbas un atdeva 2,3 rezultatīvas piespēles. Pēc savas karjeras beigšanas koledžā Smits netika izvēlēts 2008. gada NBA draftā. 23 gadus vecais aizsargs piedalījās NBA Vasaras līgā Dalasas "Mavericks" komandas sastāvā, bet pēcāk arī bija ar "Mavericks" pirmssezonas sagatavošanās posmā, tomēr komandas galīgajā sastāvā neiekļuva. Viņš tiek raksturots kā ļoti labs aizsardzības spēlētājs.

Otrs papildinājums "Union Olimpija" klubam ir 24 gadus vecais aizsargs Frenks Robinsons, ar kuru noslēgts līgums uz diviem mēnešiem, kuru laikā viņš aizvietos savaintoto Jasminu Hukiču. Robinsonam šī būs pirmā sezona profesionālajā basketbolā. Pagājušajā sezona "California State Fullerton" universitātes sastāvā Robinsons vidēji spēlē guva 15,8 punktus un izcīnīja 6,9 atlēkušās bumbas, bet šomēnes mēģināja iekļūt Atlantas "Hawks" sastāvā, kas neizdevās.

Abi spēlētāji varētu debitēt jau rītdien, kad Eirolīgas spēlē "Union Olimpija" tiksies ar Vitorijas "Tau Ceramica".

Džeidžuana Smita video

Izmantotie resursi:
union.olimpija.com