Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Štelmahers: "Esmu ļoti lepns par savu komandu"

Krišs Upenieks

Štelmahers: "Esmu ļoti lepns par savu komandu"
Roberts Štelmahers
Foto: basketballcl.com

LETA. Latvijas vicečempionu "Ventspils" galvenais treneris Roberts Štelmahers ir ļoti lepns par komandu pēc tās izcīnītās uzvaras Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Čempionu līgas mačā pret Itālijas klubu Kapo d'Orlando "SikeliArchivi".

"Esmu ļoti lepns par savu komandu. Šajā mačā bija kritumi un kāpumi. Esmu ļoti apmierināts ar šo uzvaru, parādījām raksturu, katrs spēlētājs nospēlēja labi," priecīgs pēc uzvaras bija Štelmahers.

Savukārt otrdien 20 punktus iemetušais "Ventspils" leģionārs Emanuēls Ubilla norādīja, ka komandā pašlaik vairākiem spēlētājiem ir savainojumi, virknējumi ir nedaudz samainījušies, tāpēc nepieciešams pielāgošanās laiks.

"Pāris mūsu spēlētājiem ir savainojumi un pašlaik cenšamies viens ar otru saspēlēties, turklāt mūsu sastāvam ir pievienojies jauns basketbolists. Tāpēc maču sākām nedaudz lēni," teica Ubilla. "Savukārt otrajā puslaikā mums labāk veicās uzbrukumā un sekmīgi spējām nospēlēt arī aizsardzībā. Turklāt pret mums regulāri bija izmēros lielāki spēlētāji, kas mums ar ātruma palīdzību ļāva viņus apspēlēt."

Tikmēr Kapo d'Orlando "SikeliArchivi" komandas galvenais treneris Gennaro di Karlo bija neapmierināts ar paša vadītās vienības pašatdevi cīņas noslēgumā.

"Labu basketbolu spēlējām pirmās 35 minūtes, bet noslēdzošajās piecās minūtēs mums nebija īstas vēlmes uzvarēt šo maču. Ja godīgi, tas ir briesmīgi. Uzskatu, ka varējām uzvarēt. Man tas ir ļoti svarīgi, jo atšķirība starp uzvaru un zaudējumu ir liela. Mums ir jāsaprot, ka agresivitāte, lai nosargātu uzvaru, ir ļoti svarīga," pikts bija di Karlo.

Pārējās trīs B apakšgrupas spēles notiks trešdien. Rolanda Freimaņa pārstāvētā Turcijas komanda "Gaziantep" savā laukumā uzņems Vācijas komandu Ludvigsburgas "MHP Riesen", PAOK savu līdzjutēju priekšā tiksies ar Lietuvas klubu Klaipēdas "Neptūnas", bet Francijas čempione Šalonas pie Sonas "Elan" viesosies pie pērnās sezonas FIBA Čempionu līgas uzvarētājas Tenerifes "Iberostar" no Spānijas.

Turnīra B apakšgrupas vadībā ar desmit uzvarām 12 cīņās ir "MHP Riesen" un "Iberostar", kas abas reizes zaudējusi tieši ventspilniekiem. Savukārt trešo vietu ar septiņiem panākumiem ieņem "Neptūnas".

Sešas uzvaras 13 spēlēs ir "Ventspilij", kam ar pieciem panākumiem 12 mačos seko "Elan" un PAOK vienībās, kamēr četras uzvaras guvusi "Gaziantep", kas joprojām saglabā cerības uz sesto vietu un sezonas turpināšanu FIBA Eiropas kausā, bet divas reizes uzvarējusi "SikeliArchivi".

Izmantotie resursi:
LETA

  -4 [+] [-]

, 2018-01-31 11:19, pirms 7 gadiem
Vecīt, tava komanda knapi uzvarēja miskastniekus. Tiešām jābūt lepnam!
Slēpts komentārs: bārda un sifons

  -3 [+] [-]

, 2018-01-31 12:17, pirms 7 gadiem
Točn nabags! Šādi teksti iemidzina spēlētājus-ķip malači šādi vēl pēriens pavasarī sanāks!

  +5 [+] [-]

, 2018-01-31 12:40, pirms 7 gadiem
šādi teikumi vieno komandas garu, īpaši spēlējot 8 vīru sastāvā

  +4 [+] [-]

, 2018-01-31 13:53, pirms 7 gadiem
Prieks, ka viņš mainījās uz labu pusi. Pirms 3 gadiem viņš nebūtu pateicis ne pušplēsta laba vārda par saviem spēlētājiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2018-01-31 15:13, pirms 7 gadiem
Вы вкурсе что теперь что бы привести тело в порядок и подкачаться не обязательно ходить в тренажорку. Нeдaвнo нaткнулcя на блoг чувака кoторый нaкaчал тeлo домa с помощью специального поясa, я решил попробовать и уже через неделю увидел результат, а через две убрал пивной живот и пpоявился преcc, подкaчaл pуки и cпину. Теперь и жена захотела попробовать, ведь не нужно сидеть на диетах и ходить в спорт зал и цeнa вoпроca копeeчнaя. Этo рeальнo cамый лeнивый и быcтрый cпocоб похудеть и подкaчатьcя.Вот тот блог---- Блог Дмитрия Якушева: Как легко накачать пресс?