Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Grieķu cīņā uzvar "Aris"

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Grieķu cīņā uzvar "Aris"
15 punkti "Aris" uzvarā Keidrena Klārka rēķinā.
Foto: Rosa Simone

Pirmajā ULEB Eirolīgas kvalifikācijas kārtā pie uzvaras tikuši "Aris" spēlētāji, kas savā laukumā ar 69:67 apspēlēja citu grieķu klubu "Maroussi" Atbildes spēle piektdien notiks Atēnās.

Pirmajā ceturtdaļā krietni labāk darbojās "Maroussi", izverzoties vadībā 17:9. Otrā ceturtdaļas vidū viņu pārsvars jau sasniedza desmit punktus (24:14), un tad beidzot atmodās arī "Aris". Mājinieki pamazām deldēja rezultāta starpību, līdz puslaika beigās jau bija vadībā – vienu soda metienu realizēja Kvintons Dejs un panāca 30:29. Trešā ceturtdaļa aizritēja punkts punktā, vadībā bija te viena te otra komanda, "Aris" vienu brīdi panāca +4 (55:51), taču pēc trim ceturtdaļām rezultāts bija neizšķirts. Pēdējais vārds ceturtdaļā atkal piederēja Dejam, kura rēķinā nu bija trīs punkti, bet uz tablo 52:52.

Ievērojamu pārsvaru ilgu laiku neviena no komandām nevarēja iegūt arī pēdējā ceturtdaļā, tomēr divas minūtes līdz mača beigām veiksmes uzsmaidīja viesiem – 67:62 "Maroussi" labā. "Aris" atlikušajā laikā spēja nosargāt savu grozu neskartu un pašiem lēnām drupināt viesu pārsvaru. Uzvaru Saloniku komandai pēdējās sekundēs izdevās izraut Nikosam Hacivretasam, kurš bija precīzs no tālās distances – 69:67!

Labākais punktu guvējs uzvarētājiem bija Andijs Betss, kura rēķinā 21 punkts un 11 bumbas zem groza. "Maroussi" labā 18 punktus guva un desmit atlikušās bumbas savāca Džerods Homens.

ULEB Eirolīgas kvalifikācija, 29.septembris

Aris – Maroussi 69:67 (9:17, 21:12, 22:23, 17:15)\

Izmantotie resursi
euroleague.net