Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Kalev/Cramo" līderis Elegars pārceļas uz Milānas "Emporio Armani"

"Kalev/Cramo" līderis Elegars pārceļas uz Milānas "Emporio Armani"
Franks Elegars
Foto: Siim Semiskar/ERR SPORT

Amerikāņu centrs Frenks Elegars pievienojies ULEB Eirolīgas klubam Milānas "Emporio Armani". Itālijas komanda izpirkusi amerikāņa noslēgto līgumu ar Tallinas "Kalev/Cramo".

28 gadus vecais un 208 centimetrus garais Frenks Elegars Tallinas kluba rindās šosezon kļuva par vienu no labākajiem spēlētājiem visā VTB Vienotajā līgā. Vidēji 18 spēlēs Elegars iekrāja labāko efektivitātes koeficientu līgā (22,06) un bija arī labākais cīnītājs par atlēkušajām bumbām (11,28).

Amerikāņa rēķinā arī vidēji 14,9 punkti un 1,1 bloķēts metiens. "Kalev/Cramo" ar astoņām uzvarām 21 spēlē ieņem 10. vietu VTB Vienotajā līgā, bet cīņu par "play-off" Alara Varraka vadītajai komandai nāksies turpināt bez amerikāņu basketbolista.

Elegars papildinās "Emporio Armani" rindas un debitēs ULEB Eirolīgā. Milānas klubs septiņās "Top 16" posma spēlēs ir izcīnījis tikai vienu uzvaru. Nākamo maču "Emporio Armani" aizvadīs jau rīt, kad izbraukumā spēkosies ar "Nizhny Novgorod".

Izmantotie resursi:
EA7 Olimpia Milano
Главная | Единая Лига ВТБ

     [+] [-]

, 2015-02-25 21:45, pirms 10 gadiem
Tas bija tikai laika jautājums.

  +1 [+] [-]

, 2015-02-26 10:00, pirms 10 gadiem
Pelnīti! Būtu Vefs labāk šo centru ņēmuši no igauņiem, nevis Bambu Fallu. Daudz labāks. Varbūt priekš šī nauda pietrūka.