Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Turki izpirkuši gandrīz trešdaļu biļešu uz Eirolīgas "Final Four" Berlīnē

Andrejs Siliņš

Turki izpirkuši gandrīz trešdaļu biļešu uz Eirolīgas "Final Four" Berlīnē
Foto: mercedes-benz-arena-berlin.de

ULEB Eirolīgas mārketinga nodaļa atklājusi, ka izpārdotas visas līdz šim pieejamās biļetes uz "Final Four" turnīru, kas maijā norisināsies Vācijas galvaspilsētā Berlīnē. 28% biļešu iegādājušies Turcijas piederīgie.

Lai gan salīdzinoši nesen tikai sakās Top16 turnīrs un tajā aizvadītas vien četras kārtas, trīs mēnešus pirms "Final Four" turnīra jau izpārdotas visas līdz šim uz to pieejamās biļetes. Lielāko interesi, kas materializējusies biļešu iegādē, izrādījusi Turcija - basketbola līdzjutēji no šīs valsts iegādājušies 28% biļešu. Mājinieki vācieši nopirkuši 18%, tālu neatpaliek arī spāņi (14%) un grieķi (10%). 6% biļešu aizceļojušas uz Itāliju, bet divreiz mazāk nopirkusi izraēlieši. 21% biļešu pārdotas iepriekš nepieminēto valstu piederīgajiem.

Ja nav iegādāta biļete, bet ir vēlme doties uz "Final Four", tās var meklēt caur dažādām ceļojumu aģentūrām, kas organizēs braucienus uz pasākumu. Joprojām pieejamas arī VIP biļetes, kas gan ir ievērojami dārgākas nekā parastās. Cerība tikt uz "Final Four" saglabājusies arī karstasinīgākajiem klubu līdzjutējiem - atliek turēt īkšķus par savu komandu, jo katram klubam, kas iekļūs "Final Four" tiks piešķirtas 800 biļetes, ko nodot vai pārdot saviem faniem.

No turku klubiem šobrīd vislabāk spēlē Stambulas "Fenerbahce Ulker", kas pagājušajā pavasarī pirmo reizi vēsturē iekļuva "Četru finālā". Ar četriem panākumiem četrās spēlēs "Fenerbahce" ieņem pirmo vietu E grupā. Ja Top16 beigtos šodien, ceturtdaļfinālā iekļūtu arī Stambulas "Anadolu Efes". Vāciju Eirolīgā turpina pārstāvēt vien Jāņa Strēlnieka pārstāvētā Bambergas "Brose Baskets", kas ir otrā F grupā.

Interesanti, ka daudz biļešu iegādājušies itālieši un izraēlieši, lai gan to pārstāvētās komandas nespēja iekļūt pat Top16 turnīrā.

Eirolīgas "Final Four" turnīrs no 12. līdz 15. maijam norisināsies Berlīnes arēnā, kas nosaukta "Mercedes-Benz" vārdā. Tā spēj vienlaikus uzņemt 14 500 basketbola līdzjutējus.

Izmantotie resursi:
Turkish Airlines Euroleague - Welcome to...

     [+] [-]

, 2016-01-25 18:12, pirms 9 gadiem
Diezgan pastulbi ka tirdzniecība sākas vēl pirms tu zini kas tad īsti šajā final 4 spēlēs!

80% no šīm biļetēm ies tirgū 2x!
Kā krievs teiktu - spekulanti!

     [+] [-]

, 2016-01-25 20:36, pirms 9 gadiem
nav jau briinums , fener sogad varetu ari pacelt