Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Štimacs pievienojas VEF pretiniekiem

Štimacs pievienojas VEF pretiniekiem
Vladimirs Štimacs
Foto: Mārtiņš Sīlis

Čehijas basketbola klubs "CEZ Nymburk" šodien apstiprinājis iepriekš izskanējušo informāciju par Serbijas centra Vladimira Štimaca pievienošanos. Čehu klubs līgumu ar Štimacu noslēdzis līdz sezonas beigām.

Jau ceturtdien parādījās pirmā informācija, ka "Nymburk" esot ļoti tuvu līgumam ar Vladimiru Štimacu, bet šodien 23 gadus vecā basketbolista pievienošanās Čehijas klubam apstiprināta oficiāli. "Nymburk" līgumu ar Štimacu noslēdzis līdz šīs sezonas beigām. Nesen savainojumu guva "Nymburk" centrs Petrs Benda, tāpēc klubs lūkojies pēc papildinājuma un kā piemērotāku atradis Štimacu, kurš nesen tika atskaitīts no "Ventspils" sastāva.

"No Štimaca sagaidām aktīvu un fizisku spēli groza apakšā," sava jaunieguvuma uzdevumus komandā nosaucis "Nymburk" sporta direktors Jiri Zideks. 208 cm garais serbu centrs "Nymbyurk" sastāvā varētu debitēt rītdienas Adrijas līgas spēlē pret "Hemofarm". Savukārt jau nākamnedēļ Štimacs varētu atgriezties Latvijā, kad otrdien "Nymburk" viesosies Rīgā, lai ULEB Eirokausa turnīrā aizvadītu maču pret VEF.

Izmantotie resursi:
ČEZ BASKETBALL NYMBURK | Následující zápas

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-11-19 16:33, pirms 13 gadiem
Kaa iegraabaas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-11-19 16:48, pirms 13 gadiem
Varēs turpināt mest nost svaru Čehijā. Ja nopietni, par savu ķermeni viņam vajadzēja domāt agrāk, nevis atbraukt uz Ventspili, runāt, ka nav formā, bet smagi strādā.

     [+] [-]

, 2010-11-19 17:27, pirms 13 gadiem
Bet viņu gaidīja ''Zemgalē''.

     [+] [-]

, 2010-11-19 21:52, pirms 13 gadiem
manuprāt viņš speciāli darīja lai viņū atskaitītu no ventspils.
parādījās variants no čehijas un lieta darīta.

     [+] [-]

, 2010-11-19 22:33, pirms 13 gadiem
naninoi rakstīja: manuprāt viņš speciāli darīja lai viņū atskaitītu no ventspils.
parādījās variants no čehijas un lieta darīta.
tipa chehijaa afigenna komanda
vins ir nereaali leens pashlaik un grib daudz speeleet ar bumbu, bet ventspils izsenis speelee aatru basketbolu un vins vienkaarshi neiederaas komandaa.
joks buus, ja shamais pret vefu sametiis 25 pt dabuus 12 bumbas un nimbruk uzvarees ar +20
tad visi sportacentra klauneeni gaudos kaadi ventspils bija glupi, ka shamo atlaida