Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Talantīgais izraēlietis Madars pievienojas Kuruca ''Partizan''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Talantīgais izraēlietis Madars pievienojas Kuruca ''Partizan''
Jams Madars ar bumbu. Foto: Basket.co.il

Nopietnu bruņošanos nākamajai sezonai turpina latviešu basketbolista Rodiona Kuruca pārstāvētā ULEB Eirokausa komanda Belgradas ''Partizan'', kas parakstījusi līgumu ar 20 gadus veco izraēliešu talantu Jamu Madaru.

190 centimetrus garais Jams Madars kļuvis par Belgradas ''Partizan'' septīto papildinājumu šajā starpsezonā. Sadarbība ar basketbolistu, kurš var spēlēt gan saspēles vadītāja, gan uzbrūkošā aizsarga pozīcijās, noslēga uz trīs sezonām. Tiek ziņots, ka Madaru ''Partizan'' rindās ļoti vēlējies redzēt kluba galvenais treneris Žeļko Obradovičs. Paredzēts, ka Serbijas basketbola grands sastāva komplektāciju nākamajai sezonai vēl nav noslēdzis. ''BasketNews'' apskatnieks Oracio Kauči ziņo, ka ''Partizan'' ir tuvu līguma noslēgšanai ar centra spēlētāju Edu Deivisu, kurš profesionāļa karjeras laikā 12 sezonas aizvadījis Nacionālajā basketbola asociācijā.

Jams Madars ir viens no spilgtākajiem Izraēlas jaunajiem basketbola talantiem. Viņš 2019. gadā kopā ar Dāvja Bertāna komandas biedru ''Wizards'' rindās Deni Avdiju palīdzēja Izraēlai triumfēt Eiropas U20 čempionātā. Aizsargs profesionāļa karjeru uzsāka un līdz šim arī ir pārstāvējis tikai Telavivas ''Hapoel''. 2020. gadā basketbolists tika atzīts par Izraēlas čempionāta progresējušāko spēlētāju, bet tā paša gada vasarā tika izraudzīts NBA draftā. Viņu otrajā kārtā ar kopējo 47. numuru draftēja Bostonas ''Celtics''. Aizvadītajā sezonā Jams Madars ''Hapoel'' rindās izcēlās ar vidēji gūtiem 17 punktiem, trīs atlēkušajām bumbām un 5,2 rezultatīvām piespēlēm.

Belgradas ''Partizan'' šajā starpsezonā bijusi viena no aktīvākajām komandām Eiropā. Klubs publiski paudis vēlmi atgriezties kontinenta spēcīgākajā turnīrā ULEB Eirolīgā un piesaistījis leģendāro treneri Žeļko Obradoviču, kā arī aizsargus Kevinu Panteru, Aleksu Avramoviču un Dalasu Mūru, un uzbrucējus Rodionu Kurucu, Zeku Ledeju un Alenu Smailagiču.

Izmantotie resursi:
KK Partizan - Oficijalna stranica

     [+] [-]

, 2021-08-19 14:58, pirms 3 gadiem
Vai tādā sastāvā daudz spēles laiku dabūs Kurucs

     [+] [-]

, 2021-08-19 20:33, pirms 3 gadiem
Nu Eds Deiviss ilgi mocijās pa NBA. Bezjēgā. Spēlēja maz. Sen jau vajadzēja doties uz eiropu. Bet eiropā viņš varētu labāk iederēties.