Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Milānas "Emporio Armani" pārtrauc sadarbību ar Haketu

Milānas "Emporio Armani" pārtrauc sadarbību ar Haketu
Daniels Hakets
Foto: AFP/Scanpix

Itālijas basketbola klubs "Emporio Armani" šodien paziņoja, ka pēc abpusējas vienošanās tiek lauzts līgums ar amerikāņu aizsargu Danielu Haketu. Mediji ziņo, ka Hakets dosies uz Nacionālo basketbola asociāciju (NBA).

27 gadus vecais aizsargs Daniels Hakets uz Milānu pārcēlās 2013. gada decembrī. Bijušais Sjēnas "Montepaschi" basketbolists ar "Emporio Armani" parakstīja divu ar pusi gadu līgumu, taču šodien Milānas komanda paziņoja, ka pēc abpusējas vienošanās sadarbība tiek pārtraukta.

Itālijas mediji ziņo, ka Hakets, visticamāk, dosies uz NBA (dažos gadījumos tiek minēts arī Spānijas variants). Kā viena no nākamajām darba vietām tiek minēta Dalasas komanda "Mavericks".

Hakets aizvadītajā sezonā Eirolīgā izcēlās ar 10,5 punktiem, 4,6 rezultatīvām piespēlēm un 3,7 atlēkušajām bumbām vidēji 24 spēlēs. Itālijas čempionātā vidēji 20 mačos viņam deviņi punkti, četras piespēles un 3,4 bumbas zem groziem.

Izmantotie resursi:
EA7 Olimpia Milano
Turkish Airlines Euroleague - Welcome to...
Legabasket

     [+] [-]

, 2015-06-19 21:53, pirms 9 gadiem
Beidzot uz ilgi gaidīto NBA

Es gan īsti viņam neredzu tur vietu, Milānā smagi norāva uz leju savas akcijas, ko bija uzcēlis Sjēnā.