Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

CSKA prezidents Vatutins: "Izvērtējam variantu mājas spēles aizvadīt citā pilsētā"

Rūdis Mālmeisters
Rūdis Mālmeisters

CSKA prezidents Vatutins: "Izvērtējam variantu mājas spēles aizvadīt citā pilsētā"
Andrejs Vatutins. Foto: TASS

Krievijas basketbola granda Maskavas CSKA prezidents Andrejs Vatutins atzinis, ka jau šogad klubs var palikt bez savas arēnas, kur aizvadīt treniņus un mājas spēles. Šāda situācija radusies, jo CSKA halles vietā tiks būvēts mūsdienīgs multifunkcionāls sporta komplekss.

Krievijas Aizsardzības ministrija paziņojusi, ka CSKA mājas spēļu arēnas vietā līdz 2022. gada beigām tiks izveidots mūsdienīgs sporta komplekss. Tajā plānotas divas basketbola zāles, peldbaseins un medicīniskais centrs. Andrejs Vatutins par šādu lēmumu nav priecīgs: "Šo plānu uzzinājām pagājušā gada decembra beigās, kas bija kā sitiens zem jostas vietas. Jau jūnijā varam nokļūt uz ielas. Tas nozīmē to, ka visdrīzāk nevarēsim pilnvērtīgi noslēgt sezonu. Protams, atradīsim zāli, kas atbilst Eirolīgas un VTB līgas prasībām, tomēr pastāv bažas par to, vai nodrošināsim treniņu iespējas trim komandām – vienai pieaugošo un divām jauniešu."

"Jā, jau iepriekš notika sarunas par arēnas pārbūvi, tomēr konkrēti mērķi vēl netika izvirzīti. Šis lēmums tika pieņemts pārāk ātri un atstāja mūs nesagatavotus. Cīnāmies pret spēcīgiem klubiem no citām valstīm, tomēr šeit saņemam sitienu pa muguru no organizācijas, kuras sastāvā esam izcīnījuši gan slavu, gan titulus," turpināja CSKA prezidents. "Šobrīd mums ir krietni sarežģītāks uzdevums nekā uzvaras Eirolīgā. Nepieciešams atrast jaunu mājvietu klubam, turklāt jāiegulda līdzekļi tās izveidē. Izskatām variantu pārvākties uz citu pilsētu. Centīsimies izkļūt no neapskaužamās situācijas un aiziet ar paceltu galvu," sacīja Andrejs Vatutins.

CSKA ar 15 uzvarām un pieciem zaudējumiem ieņem pirmo vietu Eirolīgā, savukārt VTB līgā Maskavas komanda ieņem otro pozīcijā, 12 spēlēs izcīnot desmit uzvaras.

Izmantotie resursi:
https://www.sport-express.ru/basket...