Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Lietuvas izlases līderis ieguldījis līdzekļus ULEB Eirokausa klubā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Lietuvas izlases līderis ieguldījis līdzekļus ULEB Eirokausa klubā
Jons Valančūns. Foto: Erikas Ovčarenko/BNS

Viens no Lietuvas basketbola valstsvienības līderiem Jons Valančūns kļuvis par vienu no Lietuvas Basketbola līgas (LKL) un ULEB Eirokausa kluba Viļņas "Wolves" akcionāriem, vēsta medijs BasketNews.com.

31 gadu vecais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Ņūorleānas "Pelicans" centra spēlētājs ceturtdien parakstīja vienošanos par finanšu līdzekļu ieguldīšanu klubā, pievienojoties vairāk nekā desmit citiem Lietuvas un citu valstu akcionāriem, kuri jau iepriekš piedalījās pirms 14 mēnešiem nodibinātā projekta izstrādē.

"Ir ļoti interesanti vērot, kā izveidojies Lietuvas klubs, kurā tiek pielietoti inovatīvi un neordināri attīstības modeļi. Kluba vadības locekļu izteiktā attīstības vīzija līdzinās NBA klubu organizācijās esošajām. Īpaši piesaista kluba plašais redzējums un rūpes par jaunajiem talantiem," komentēja ilggadējais NBA basketbolists.

Vilki savā pirmajā sezonā mājas spēles aizvadīja Alītas pilsētā. Lietuvas meistarsacīkstēs un Karaļa Mindauga kausa izcīņā "Wolves" sasniedza ceturtdaļfinālu, savukārt Eiropas Ziemeļu basketbola līgā (ENBL) zaudēja finālā.

Nākamajā sezonā vilki spēlēs Viļņā un piedalīsies ne vien pašmāju turnīros, bet arī ULEB Eirokausā.

Izmantotie avoti:
https://basketnews.com/news-193393-...

     [+] [-]

, 2023-08-17 20:15, pirms gada
Varētu Timmu vai Žagaru parakstīt..

     [+] [-]

, 2023-08-17 20:22, pirms gada
Timmu saipus dikim nekas neinterese

  -1 [+] [-]

, 2023-08-17 20:24, pirms gada
Kaspars_Biedriņš rakstīja: Varētu Timmu vai Žagaru parakstīt..
A varbūt Timma nemaz negrib? Ko jūs viņam bāžas ar tiem Eiropas klubiem virsū? Viņu apmierina viņa dzīve, vai tad tas nav redzams un saprotams?

  +1 [+] [-]

, 2023-08-17 20:43, pirms gada
skaidrs ka neko nenopelnīs bet droši vien interesanti

     [+] [-]

, 2023-08-18 00:20, pirms gada
Rinn rakstīja: skaidrs ka neko nenopelnīs bet droši vien interesanti
Jā, bet nav pareizais klubs...

     [+] [-]

, 2023-09-12 15:51, pirms gada
Rinn rakstīja: skaidrs ka neko nenopelnīs bet droši vien interesanti
Tieši ar basketbola klubu noteikti nenopelnīs,bet atrodoties starp Lietuvas bagātākajiem cilvēkiem iespējas nopelnīt ir ļoti plašas.