Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Trinkjēri: ''Spēlējam pēc tāda grafika kā NBA, bet ar ievērojami mazākām ērtībām''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Trinkjēri: ''Spēlējam pēc tāda grafika kā NBA, bet ar ievērojami mazākām ērtībām''
Andrea Trinkjēri. Foto: TASS / Scanpix

ULEB Eirolīgas un Vācijas Bundeslīgas vienības Minhenes ''Bayern'' galvenais treneris itālis Andrea Trinkjēri pēc mača vietējā čempionātā 16. martā pret ''Bonn'' komentēja Eiropas spēcīgāko klubu grafiku, sakot, ka tas ir tāds kā Nacionālajā basketbola asociācijā, taču komandām nav tādas pašas ērtības.

Minhenes ''Bayern'' vakar aizvadīja maču Vācijas Bundeslīgā pret ''Bonn''. Trinkjēri trenētā vienība pēc puslaika atradās iedzinējos ar 18 punktu starpību, taču trešajā un ceturtajā ceturksnī salauza spēles gaitu un svinēja panākumu ar 78:68.

Pēc spēles itāļu treneris Andrea Trinkjēri izrādīja neapmierinātību ar lielo spēļu skaitu, kā rezultātā komanda cīnās ar nogurumu: ''Šobrīd spēlējam pēc tāda grafika kā Nacionālajā basketbola asociācijā, bet mums ir ievērojami mazākas ērtības. Nebijām gatavi spēlēt pirmajā puslaikā. Bijām kā tukšas riepas. Dažiem spēlētājiem, kuriem ir svaigākas kājas, vajadzēja palīdzēt vairāk, taču tas nenotika.''

''Bayern'' šajā sezonā aizvadījusi 52 oficiālas spēles. Itāļu speciālista trenētā vienība Vācijas čempionātā ieņem trešo vietu ar 23 spēlēs gūtām 19 uzvarām, bet ULEB Eirolīgā Minhenes klubs ar 18 panākumiem un 11 zaudējumiem ir piektie.

Izmantotie resursi:
https://www.eurohoops.net/en/bbl/11...