Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Kurtinaitis: "Mēģināsim laboties uz spēli nākamnedēļ"

Kurtinaitis: "Mēģināsim laboties uz spēli nākamnedēļ"
Artjoms Parahovskis un Rims Kurtinaitis
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Basketbola kluba "VEF Rīga" galvenais treneris Rims Kurtinaitis pēc piedzīvotā zaudējuma ULEB Eiropas kausa pirmajā spēlē izbraukumā pret Jeruzalemes "Hapoel" (78:91) nevarēja būt priecīgs par iznākumu, bet solīja strādāt pie tā, lai sniegums uzlabotos nākamajā spēlē.

"Vispirms jāapsveic "Hapoel". Dažiem mūsu spēlētājiem ir pirmā reize šajā līmenī. Bija sarežģīti sākt ar izbraukumu šajā zālē. Gala rezultāts varbūt nav tik slikts, lai arī brīžiem zaudējām ar kādiem 30 punktiem. To mēģināsim labot nākamajā nedēļā spēlē pret "Nymburk"," tā pēc šodienas spēles izteicās "VEF Rīga" galvenais treneris Rims Kurtinaitis. "Mums vēl ir spēlētāji, kas šodien nespēlēja, bet varēs to darīt vēlāk un cerams palīdzēs mums," rīdzinieku treneris norādīja uz Čeinu Gadsonu, kurš tikai pagājušās nedēļas beigās parakstīja līgumu ar VEF un vēl nebija pieteikts Eiropas kausam uz spēli pret "Hapoel".

"Šī bija smaga spēle. Domāju, ka bijām sagatavojušies, bet "Hapoel" nemeta garām savus metienus, kas padarīja visu grūtāku. Zinājām, ka "Hapoel" var mest, ko viņi arī pierādīja. Visa viņu komanda nevarēja aizmest garām. Viņu iemestie metieni padarīja grūtu atspēlēšanos," secināja VEF saspēles vadītājs Dereks Viljamss.

"Jau no paša sākuma spēlējām ļoti labi. Mums spēlei sanāca īsa gatavošanās, bet paveicām maksimumu. Pirmie metieni iekrita un tas mums palīdzēja. Spēlējām ar tādu intensitāti, kādu sagaidu no komandas. Mums joprojām jāmācās saglabāt intensitāte un metienu precizitāte, kad spēlētāji iesaistās no rezervistu soliņa. VEF ir komanda, kas vēl sagādās nepatikšanas daudzām komandām. Tā ir talantīga komanda, kas var parādīt sevi šajā grupā," tā "Hapoel" galvenais treneris Odeds Katašs.

Izmantotie resursi:
Home - Welcome to Eurocup

     [+] [-]

, 2010-11-16 22:41, pirms 13 gadiem
Es pat teiktu vajag laboties, nevis mēģināt laboties.
Cik tad ilgi mēs gaidīsim to VEFa sniegumu kuru gribam redzēt!?

  +2 [+] [-]

, 2010-11-16 22:48, pirms 13 gadiem
DanY rakstīja: Es pat teiktu vajag laboties, nevis mēģināt laboties.
Cik tad ilgi mēs gaidīsim to VEFa sniegumu kuru gribam redzēt!?
Lebrons arī teica, ka Romu vienā dienā neuzcēla, labi grupā pirmā vieta nebūs, būs otrā, čehus jāņem un cajasol rīgā arī jāņem!

  +2 [+] [-]

, 2010-11-16 22:51, pirms 13 gadiem
Nākamo spēli noteikti paņems sī kausa ietvaros 100 %.

     [+] [-]

, 2010-11-16 22:51, pirms 13 gadiem
srajo rakstīja: Lebrons arī teica, ka Romu vienā dienā neuzcēla, labi grupā pirmā vieta nebūs, būs otrā, čehus jāņem un cajasol rīgā arī jāņem!
Piekritu, piekritu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-11-16 23:06, pirms 13 gadiem
Vēl kas ir labi - šodien tikai 12 kļūdas, VTB vidēji ir 18!

  +1 [+] [-]

, 2010-11-16 23:19, pirms 13 gadiem
srajo rakstīja: Vēl kas ir labi - šodien tikai 12 kļūdas, VTB vidēji ir 18!
Labi kļūdas mazliet labāk, bet atlēkušās bumbas zem katras kritikas.

  +1 [+] [-]

, 2010-11-16 23:33, pirms 13 gadiem
Jaaiziet apskatities bus. domaju, ka cehus var vinnet.

Nja... Basketbola apmeklejums LV... CEZ uz speli pret Cajasol atnaca pat 4100 skatitaju. Domaju, ka Cehija basketbols noteikti nav tik populars ka LV, bet viniem labos Eiropas klubos tapat vairak speletaju..