Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Freimaņa "Gaziantep" piedzīvo pārliecinošu zaudējumu FIBA Čempionu līgas mačā

Freimaņa "Gaziantep" piedzīvo pārliecinošu zaudējumu FIBA Čempionu līgas mačā
Rolands Freimanis
Foto: championsleague.basketball

LETA. Pārliecinošu zaudējumu Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Čempionu līgas mačā otrdien piedzīvoja Latvijas izlases basketbolista Rolanda Freimaņa pārstāvētā Turcijas vienība "Gaziantep".

"Gaziantep" izbraukumā ar 57:83 (10:22, 11:25, 19:21, 17:15) piekāpās Kapo d'Orlando "SikeliArchivi" komandai no Itālijas.

Freimanis šajā mačā laukumā pavadīja 18 minūtes un desmit sekundes, tikdams pie diviem punktiem. Latvietis grozā raidīja vienu no diviem divpunktu metieniem, kamēr vienīgais viņa trejacis lidoja grozam secen. Tāpat Freimanis šajā mačā atzīmējās ar divām atlēkušajām bumbām, vienu rezultatīvu piespēli, vienu kļūdu un diviem efektivitātes punktiem.

Uzvarētāju rindās rezultatīvākais ar 18 punktiem bija lietuvietis Arnolds Kulboka, turklāt viņam arī desmit bumbas zem groziem.

Kapo d'Orlando "SikeliArchivi" kluba sistēmā ir arī latviešu basketbolists Artūrs Strautiņš, kurš gan šobrīd ir izīrēts Itālijas otrās līgas vienībai Ordzinuovi "Agribertocchi Walcor".

Citā otrdienas B apakšgrupas mačā Francijas čempione Šalonas pie Sonas "Elan" savā laukumā ar 86:81 (29:21, 21:17, 17:19, 19:24) uzvarēja Klaipēdas "Neptūnas" no Lietuvas.

Tikmēr šajā apakšgrupā esošā Latvijas vicečempione "Ventspils" savu astotās kārtas maču aizvadīs trešdien, kad izbraukumā tiksies ar pagājušās sezonas FIBA Čempionu līgas uzvarētāju Tenerifes "Iberostar" no Spānijas.

B apakšgrupas kopvērtējuma vadībā ar sešām uzvarām septiņās spēlēs atrodas "Iberostar" un Vācijas komanda Ludvigsburgas "MHP Riesen". Tikmēr "Neptūnas" guvusi piecus panākumus astoņos mačos, kamēr "Elan" kontā ir četras uzvaras.

Piektā ar trim trim panākumiem septiņās spēlēs ir "Ventspils", bet pa divām uzvarām ir Grieķijas klubam Saloniku PAOK, "SikeliArchivi" un "Gaziantep".

Turnīrā 32 komandas sadalītas četrās apakšgrupās, apakšgrupu sacensībās izspēlējot 14 kārtas ilgu divu apļu turnīru.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2017-12-13 00:01, pirms 7 gadiem
Kaut kā Freimanim tas sniegums diezgan svārstās...Nebrīnītos, ja izlases sasaukumā, viņa vietā, Butjankovu redzētu vai arī Bērzu, ja būs spējīgs spēlēt