Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Žalgiris" oficiāli apstiprina slovēni Zdovcu galvenā trenera amatā

Emils Ozerinskis

"Žalgiris" oficiāli apstiprina slovēni Zdovcu galvenā trenera amatā
Jure Zdovca atkalredzēšanās ar Jāni Strēlnieku. Foto: Žalgiris

Lietuvas basketbola flagmanis Kauņas "Žalgiris" šodien apstiprināja līguma parakstīšanu ar 54 gadus veco slovēņu speciālistu Jure Zdovcu, kurš kļuvis par Jāņa Strēlnieka pārstāvētās komandas galveno treneri.

Aizvadītajā nedēļā "Žalgiris" šķīrās no austriešu trenera Martina Šillera un jau tobrīd klīda runas par to, ka nākamais komandas vadītājs būs tieši slovēnis Jure Zdovcs. Slovēņu speciālistam jau bijusi iepriekšēja veiksmīga sadarbība ar Latvijas izlases saspēles vadītāju Jāni Strēlnieku, kurš savulaik spēlēja Zdovca vadībā Sanktpēterburgas "Spartak" vienībā.

Jure Zdvocs aizvadījis sekmīgu spēlētāja karjeru, kopā ar Dienvidslāvijas izlasi izcīnot sudraba medaļu Seulas olimpiskajās spēlēs, kā arī kļūstot par pasaules čempionu un divkārtēju Eiropas čempionu. Kā treneris Zdvocs vadījis Slovēnijas, Grieķijas, Bosnijas, Krievijas, Turcijas, Horvātijas un Francijas klubus. Pēdējā trenera darba vieta bija " Metropolitans 92" vienībā. Tāpat speciālists strādājis ar Slovēnijas valstsvienību.

Šonedēļ Lietuvas lielklubam gaidāmas divas grūtas Eirolīgas spēles. Trešdien zaļie izbraukumā spēkosies pret serbu "Crvena zvezda", bet piektdien viesos samērosies spēkiem ar grieķu "Olympiacos".

  +1 [+] [-]

, 2021-10-11 21:20, pirms 3 gadiem
Neaudzināts tas strēlnieks,,varēja jau piecelties kājās...

     [+] [-]

, 2021-10-12 09:45, pirms 3 gadiem
serbs rakstīja: Neaudzināts tas strēlnieks,,varēja jau piecelties kājās...
Tieši to pašu nodomāju