Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Kalnieša aģents pārliecināts par lietuvieša palikšanu Milānā

Emils Ozerinskis

Kalnieša aģents pārliecināts par lietuvieša palikšanu Milānā
Mants Kalnietis
Foto: LaPresse/Spada/Scanpix

Itālijas bagātākais basketbola klubs Milānas "EA7 Emporio Armani" aizvadītajā sezonā piedzīvoja izgāšanos, neiekļūstot nacionālā čempionāta finālā un noslēdzot Eirolīgas sezonu pēdējā vietā. Tādēļ uz jautājuma zīmes ir lietuviešu saspēles vadītāja Manta Kalnieša palikšana komandā, tomēr spēlētāja aģents uzskata, ka Lietuvas izlases saspēles vadītājs turpinās spēlēt Milānā.

Pēc neveiksmīgās sezonas Milānas "EA7 Emporio Armani" veikusi ievērojamas izmaiņas sastāvā. Par komandas galveno treneri kļuvis Izraēlas čempions Simone Pianidžiani un komandas sastāvu papildinājuši Dairis Bertāns, Endrū Gaudloks, Patriks Jangs, Vladimirs Micovs un Amats Mbajs. Itāļu medijs gazzetta.it izplatījis informācija par to ka Milānas vienība izskatīšot kuru no diviem ārējās līnijas spēlētājiem lietuvieti Manu Kalnieti vai slovēni Zoranu Dragiču paturēt sastāvā.

Lietuvas izlases pamatsastāva saspēles vadītāja Manta Kalnieša itāļu aģents Vitorio Galinari norādījis ka ir pārliecināts par lietuvieša palikšanu "EA7 Emporio Armani" rindās. Kalnietis Itālijas klubam pievienojās 2016. gada janvārī, parakstot līgumu uz pusotru sezonu līdz šai vasarai. Tomēr aizvadītās sezonas izskaņā līgums pagarināts vēl uz divām sezonām, līdz 2019. gada vasarai.

Aizvadītajā Eirolīgas sezonā Mants Kalnietis 26 spēlēs spēlēs vidēji guva 7,2 punktus, izcīnīja 2,3 atlēkušās bumbas un izdarīja 2,9 rezultatīvas piespēles. Itālijas čempionāta 30 spēlēs lietuvietis atzīmējās ar 7,3 punktiem, 2,8 atlēkušajām bumbām un 4,1 rezultatīvu piespēli.

Kalnietis profesionālās karjeras pirmos astoņus gadus pavadīja Kauņas "Žalgiris" rindās. 2012. gadā basketbolists pirmo reizi devās leģionāra gaitās uz trīs sezonām pievienojoties Krasnodaras "Lokomotiv Kuban". 2015. gadā uz pussezonu lietuvietis atgriezās "Žalgiris" rindās, sezonas vidū pārceļoties uz Milānu.

Izmantotie resursi:
https://www.15min.lt/24sek

  -1 [+] [-]

, 2017-07-11 22:22, pirms 7 gadiem
Neliekas,ka kops Zalgira laikiem butu baigi progresejis

     [+] [-]

, 2017-07-12 08:27, pirms 7 gadiem
Tā sajūta kad lv ir labāks saspēlnieks nekā lt

     [+] [-]

, 2017-07-12 09:56, pirms 7 gadiem
Kuraa Di...saa Tev Lv ir labaks saspeelnieks par Kalnieti????Jei Bogu EČ atkal saliks visu pa plauktiniem.Tas pieradijies jau cik gadus.LT izlasi sagaida simtiem tukstosi,bet LV lidostaa paris desmiti.Un atkal ņaudesiet un visus vainosiet.Katru gadu viens un tas pats.Peec tam visa pasaule vainiga ka netieciet araa no grupas.Izdariet,izciiniet un tad bus jums ar ko lepoties.Nevis visi sitie "Braucam uz Rio"utt.Pretigi briiziem jau.