Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Pie "Lietuvos Rytas" stūres stājas bijušais "Barons" spēlētājs Adomaitis

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Pie "Lietuvos Rytas" stūres stājas bijušais "Barons" spēlētājs Adomaitis
Daiņus Adomaitis
Foto: lrytas.lt

Kādreizējais rīdzinieku kluba spēlētājs Daiņus Adomaitis (39) pēc Viļņas avīžnieku komandas trenera Dirka Bauermana atlaišanas kļuvis par "Lietuvos Rytas" pagaidu galveno treneri. Speciālists atklāj, ka lietuviešu vienībā netiks veiktas radikālas pārmaiņas.

"Tāda ir mūsu darba specifika. Nav garantijas, ka strādāsi līdz sezonas beigām. Kluba vadība pieņēma lēmumu, šajā sakarā man nav daudz ko teikt", pēc sava pirmā treniņa sacīja Adomaitis. "Nekā jauna te nav. Komanda paliek tāda pati kā iepriekš. Šobrīd mums ir vajadzīgi treniņi. Pēdējā laikā esam daudz ceļojuši, tāpēc tagad jādodas uz zāli un smagi jāstrādā."

Kā zināms, jauno sezonu "Lietuvos rytas" sāka ar bilanci 14-9, taču zaudēja septiņās Eirolīgas spēlēs pēc kārtas un priekšlaicīgi zaudēja izredzes iekļūt "Top 16" turnīrā. VTB līgā komanda izcīnīja sešas uzvaras un piedzīvoja divus zaudējumus, bet Lietuvas čempionātu sākusi ar sešiem panākumiem pēc kārtas.

Latvijas galvaspilsētas basketbola klubs "Barons LMT" bija Adomaiša basketbolista karjeras pēdējais klubs (2007-2009). Pēc tam viņš uzsāka trenera karjeru un strādāja ar poļu klubiem, bet 2012. gada rudenī viņš uzsāka darbu "Lietuvos Rytas" galvenā trenera palīga amatā.

Izmantotie resursi:
lrytas.lt

  -1 [+] [-]

, 2013-12-10 19:30, pirms 11 gadiem
Kas tas pa Admaiti?!Nav Adomaitis?!

  +2 [+] [-]

, 2013-12-10 19:42, pirms 11 gadiem
oho!

  +2 [+] [-]

, 2013-12-10 20:31, pirms 11 gadiem
jacer, ka O.Latishevs tiesaas naakamo rytas speeli