Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Olimpia Milano" paziņo par vēl četriem sastāva papildinājumiem

Emils Ozerinskis

"Olimpia Milano" paziņo par vēl četriem sastāva papildinājumiem
Patriks Jangs
Foto: Reuters/Scanpix

ULEB Eirolīgas itāļu komanda Milānas "EA7 Emporio Armani" šodien kopumā paziņojusi par pieciem sastāva papildinājumiem. Jau iepriekš vēstījām par Daira Bertāna vienošanos ar Itālijas vienību, kuras sastāvā par latvieša komandas biedriem kļuvuši amerikāņi Endrū Gaudloks un Patriks Jangs. Tā pat Milānā spēlēs serbs Vladimirs Micovs un francūzis Amats Mbajs.

Milānas vienība šodien oficiāli paziņoja par vienošanos ar Dairi Bertānu, bet ar to jaunumi no Eirolīgas vienības nebeidzās. Nedaudz vēlāk "EA7 Emporio Armani" ziņoja par vēl viena uzbrūkošā aizsarga, amerikāņa Endrū Gaudloka nonākšanu Itālijas bagātākajā komandā.

28 gadus vecais un 191 cm garais Endrū Gaudloks aizvadītajā sezonā spēlēja Ainara Bagatska vadībā Telavivas "Maccabi" sastāvā. Izraēlas vienības rindās aizsargs aizvadītajā sezonā Eriolīgā laukumā devās 20 spēlēs, vidēji gūstot 17,3 punktus, izdarot 2,9 rezultatīvās piespēles un izcīnot 2,6 bumbas zem groziem. No tālās distance Gaudloks trejačus raidīja ar 54,8% precizitāti.

Karjeras laikā Gaudloks spēlējis Nacionālās basketbola asociācijas komandās Losandželosas "Lakers" un Hjūstonas "Rockets". Basketbolists spēlējis arī Ķīnas čempionāta komandā "Xinjiang Flying Tigers" un Vecā kontinenta komandās Kazaņas "Unics", Stambulas "Fenerbahce" un Telavivas "Macabi". 2014. gadā aizsargs atzīts par ULEB Eiropas kausa vērtīgāko spēlētāju.

Milāniešu groza apakšu pastiprinājis amerikāņu centrs Patriks Jangs, kuru Latvijas basketbola līdzjutēji klātienē varēja aplūkot 2011. gada Pasaules U-19 čempionātā, kas norisinājās Liepājā un Rīgā. Jangs tolaik bija viens no ASV izlases līderiem. Līdz NBA Floridas universitātes basketbolistam izsisties neizdevās, tomēr centrs aizvadījis pieklājīgu karjeru Eiropā.

Profesionālo karjeru šobrīd 25 gadus vecais un 209 cm garais centrs uzsāka Stambulas "Galatasaray" vienībā. Pēdējās divās sezonās Jangs pārstāvēja Grieķijas vienību Pirejas "Olympiacos". Aizvadītājā sezonā Eirolīgas čempionātā amerikāņa statistika bija pieticīga, gūstot 2,7 punktus un izcīnot 2,4 atlēkušās bumbas.

Par vēl vienu Milānas "EA7 Emporio Armani" komandas papildinājumu šodien kļuva 27 gadus vecais Francijas spēka uzbrucējs Amats Mbajs. 206 cm garais un 102 kg smagais francūzis pagājušajā sezonā pārstāvēja Itālijas čempionāta vienību "New Basket Brindisi". Itālijas A Sērijā Mbajs statistikā atzīmējās ar 17,7 punktiem un 5,3 atlēkušajām bumbām. Pirms pārcelšanās uz Itāliju, spēka uzbrucējs vairākas sezonas pavadīja Japānā.

Turpinot informēt par sastāva papildinājumiem, Milānas komanda paziņojusi par 32 gadus vecā un 201 cm garā serbu uzbrucēja Vladimira Micova piesaisti. Uzbrucējs pagājušajā sezonā pārstāvēja Stambulas "Galatasaray" vienību, kuras rindās Eiropas spēcīgākajā klubu turnīrā guva 11,2 punktus, izcīnīja 3,6 atlēkušās bumbas un atdeva 2,4 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
Olimpia Milano




  +3 [+] [-]

, 2017-07-10 16:43, pirms 7 gadiem
Smagi Dairim būs jāstrādā gan spēļu laikā gan ārpus laukuma, lai spētu pacīnīties par solīdām minūtēm laukumā. Un jāņem vērā, ka gan jau Milāna vēl papildinās sastāvu ar kādiem špīleriem.

     [+] [-]

, 2017-07-11 00:14, pirms 7 gadiem
Normāla bicīte čalim.