Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Lokomotiv-Kuban" uzvar Minskā, "Himki" spēle pārcelta

Rolands Eliņš

"Lokomotiv-Kuban"  uzvar Minskā, "Himki" spēle pārcelta
Sergejs Bazarevičs
Foto: TASS/Scanpix

Šodienas vienīgajā VTB Vienotās līgas spēlē Krasnodaras "Lokomotiv-Kuban" ar 82:65 pārspēja "Cmoki-Minsk" vienību, savukārt rītdien paredzētais mačs starp "Krasnij Oktjabr" un "Himki" komandām atcelts laika apstākļu dēļ.

Krasnodaras "Lokomotiv-Kuban" izbraukuma spēlē pret līgas pastarīti "Cmoki-Minsk" (pagaidām tikai divas uzvaras) pēc veiksmīga sākuma pieredzēja, kā iepriekš iekrātais pārsvars pazūd. Trešās ceturtdaļas vidū Baltkrievijas komanda spēja pievilkt līdz 46:47, un vēl 35. minūtē tā atpalika tikai par sešiem punktiem (60:66), taču atlikušajā laikā "Lokomotiv-Kuban" pretiniekus nepažēloja un guva rezultāta ziņā visnotaļ pārliecinošo uzvaru 82:65.

Ar 17 punktiem uzvarētāju rindās izcēlās Simons Kruņoslavs, bet "Cmoki-Minsk" rezultatīvākais spēlētājs bija Ivans Marašs, turklāt komanda izcēlās ar 11 precīziem tālmetieniem, kamēr Krasnodaras basketbolisti trāpīja vien četrus.

Rītdien 16:00 bija paredzēta "Krasnij Oktjabr" spēle pret turnīra vicelīderi "Himki", taču Volgogradā šobrīd valda nelabvēlīgi laika apstākļi un pilsētas lidosta nepieņem ienākākušos reisus. Līdz ar to šodien "Himki" izbraukumā nedevās un spēle tikusi pārcelta uz pagaidām nezināmu laiku.

Izmantotie resursi:
Главная | Единая Лига ВТБ
ТАСС: Спорт - БК "Химки" не смог...